Afrodit ancak 60’lık adamları mutlu eder

Güncelleme Tarihi:

Afrodit ancak 60’lık adamları mutlu eder
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Alkan'a tehdit suçlaması

Söz yazarı ve şarkıcı Kadir Tapucu'nun manken sevgilisi Gülcan Zöntürk, Banu Alkan'ın sürekli kendisini arayarak Tapucu'dan ayrılmasını istediğini ve ‘‘Ayrılmazsan seni ona yar etmem’’ diye tehdit ettiğini öne sürdü. Zöntürk, ‘‘Banu bu yaştan sonra ancak 60'lık adamları mutlu eder’’ dedi.

KADİR Tapucu ile tanıştıkları günden bu yana her gün süren tehdit telefonlarından bunaldığını söyleyen Gülcan Zöntürk,‘‘Alkan'ın seviyesine inmek istemiyorum’’ dedi. Kadir Tapucu'nun kısa süre önce ‘Buz mavisi’ klibinin çekimleri sırasında bir an olsun yanından ayrılmayan Bursalı manken Gülcan Zöntürk, ilişkisini ne pahasına olursa olsun sürdürmek istediğini söyledi.

Bayram ve yılbaşını birlikte geçirmek üzere Bursa'daki ailesinin yanına gelen Zöntürk, Alkan'ın yaşlandığını kabul etmek istememesini de psikolojik rahatsızlık olarak niteledi.

Son olarak ‘Enerji Müzik’ sahibi Mehmet Bölükgiray'ın bürosunda karşılaştıkları Banu Alkan ile burada tartıştıklarını anlatan Gülcan, ‘‘Orada onu dövmemek için kendimi zor tuttum. Kendisi seviyesiz ve herkesin de aynı seviyesizlikte kendisine yaklaşmasını istiyor. Ancak, ben ona uymayacağım. Kadir ile arasının bozulmasındanda beni sorumlu tutuyor. Ancak, o bu yaştan sonra ancak 60 yaşındaki erkekleri mutlu edebilecek bir kadın’’ diye konuştu.

Tapucu'nun klip çekimi sırasında olumsuz tepkilere meydan vermemek için kendisinin oynamadığını, ancak kısa bir rol aldığını söyleyen Gülcan Zöntürk, ‘‘Şöhret için Kadir Tapucu ile çıktığımı düşünenler daha sonra susmaları gerektiğini anladılar’’ diye konuştu.

Galip gelen deveye ‘Neremy’ parfümü

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde 14 Ocak'ta yapılacak deve güreşlerinde galip gelecek tülülerin sahiplerine, şarkıcı Banu Alkan'ın tanıttığı ‘Neremy’ parfümü hediye edilecek. Güreşlere renk katmak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Ali Şanlı, ‘‘Güreşin geliriyle tam teşekküllü ambulans almayı hedefliyoruz. Bu nedenle ödülümüz Neremy parfümü olacak. Güreşlere herkesi bekliyoruz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!