Adnan Åženses'in acı günü

Güncelleme Tarihi:

Adnan Şensesin acı günü
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2007 00:00

Ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Adnan Şenses'in ablası Nermin Özgü önceki gün hayata veda etti. 80 yaşında kalp krizinden vefat eden Özgü'nün Ataköy 5. Kısım camisi'nde gerçekleştirilen cenaze töreninde duygusal sahneler yaşandı.

Beş kardeş oldukların belirten Adnan Şenses ile hayatta kalan tek ablası Nadide Ertuğurul'un birbirlerine sarılışı törene katılanları derinden etkiledi. Selçuk Ural, Sacit Aslan, Stelyo Pipis ve Şahin Özer'in Adnan Şenses'i yalnız bırakmadığı cenaze törenine Mehmet Güçlü, Mahmut Kavran, İzzet Yıldızhan, Zeki Çetin, Emel Sayın, Muazzez Ersoy, Gencay Çakıcı ve Alaattin Çakıcı ile Sincar Aşireti'nin reisi Murat Sincar çiçek gönderdi. Adnan şenses sanat dünyasından fazla katılım olmaması hakkında," Gazete ilan vermedim. Ablamın vefat ettiğini dostlarımın çoğu bilmiyor. Onlar gönül insanı, beni yalnız bırakmazlardı" diye konuştu. Şenses, yakın dostu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da haber veremediğini belirtti.

Adnan Şensesin acı günü
Â
Adnan Şensesin acı günü

Cenazedeki en çarpıcı görüntü ise namaz sırasında yaşandı. Erkeklerle aynı safta cenaze namazı kılan kadınlar ilginç bir tablo oluşturdu. Kadınlar namazın hemen ardından yan tarafa çekildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!