Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkan uçak Schiphol'e iniyorsa nereden nereye gidilir?

Güncelleme Tarihi:

Adnan Menderes Havalimanından kalkan uçak Schiphole iniyorsa nereden nereye gidilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2018 16:08

Seyahat tutkunlarının hikayelerinde anlatacakları yüzlerce yer olsa da hepsi havaalanlarında başlar. Bazen sıcacık bir boyoz eşliğinde uçak beklenir, bazen de yolcuğulun yorgunluğu stroopwafel ve kahve ile atılır. Peki, Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkan uçak Schiphol'e iniyorsa nereden nereye gidilir?

Haberin Devamı

Adnan Menderes ve Schiphol Havalimanı bir bilgi yarışmasıyla gündeme geldi. Adnan Menderes Havalimanı, Ege Bölgesi’nde hizmet vermektedir. Peki, Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkan uçak Schiphol'e iniyorsa nereden nereye gidilir?

Uçağınız Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkıp Schiphol Havalimanı'na iniyorsa, İzmir’den Hollanda'nın başkenti Amsterdam’a gidiyorsunuzdur.

ADNAN MENDERES HAVALİMANI HAKKINDA

Adnan Menderes Havalimanı, Türkiye'nin İzmir iline hizmet veren uluslararası havalimanıdır. Şehir merkezinin 14 km güneyinde, Gaziemir ilçe sınırları içindedir. Adını 1950-1960 yılları arasında başbakanlık yapan Adnan Menderes'ten almaktadır.

SCHİPHOL HAVALİMANI HAKKINDA

Amsterdam Havalimanı Schiphol (Amsterdam Airport Schiphol), Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a 17.5 km mesafede bulunan dünya'nın en büyük havalimanlarından biridir. Yapımına 3 yılda 320 milyon Euro harcanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!