Adli bir olaymış

Güncelleme Tarihi:

Adli bir olaymış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 01:34

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın vefat eden ağabeyi Ahmet Elitaş'ın cenaze namazına katılmak için geldiği Kayseri'de '14 Aralık Operasyonu' ile ilgili şöyle konuştu: “Radyodan duyduğuma göre adli bir olaymış. Ben bu aşamada herhangi bir şey söyleyemem. İlk defa yapılan bir şey değil. Hepimizin temennisi; gerçeklerin ortaya çıkarılması.”

Haberin Devamı

AK Partili diğer yorumlar şöyle:

İsmet Yılmaz (Milli Savunma Bakanı) Gözaltıyla ilgili kararın şöyle bir gerekçesine baktım. ‘Sahte belge düzenlendi’ diyor. E, şimdi bir bakalım hangi sahte belge düzenlenmiş. ‘Kişiler özgürlüklerinden alıkonuldu’ diyor. Bilen var mı hangi kimsenin özgürlükleri. Bu ortaya çıksın, ondan sonra da vatandaşımız görecektir.

Adli bir olaymış
14 ARALIK'LA İLGİLİ TÜM HABERLER

Adli bir olaymış
FOTOĞRAFLARLA 14 ARALIK OPERASYONU



Veysel Eroğlu (Orman ve Su İşleri Bakanı) Basın istediğini yazıyor. Basın özgürlüğüne müdahalemiz yok. Ama suç örgütünün üyesi olursa, ister basın mensubu olsun ister vatandaş. Kim olursa olsun kendisini savcı ve hâkim karşısında görecek.

Belma Satır (AK Parti Grup Başkanvekili): Bu ve benzeri operasyonların değersizleştirileceği veya isimlerin gündeme taşınmasıyla işin birazcık sulandırıldığını biliyoruz. Bir hukukçu olarak ve sorumlu bir siyasetçi olarak hukukun üstünlüğüne vurgu yapmak istiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!