Aday gösterilmemişti... Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama

Güncelleme Tarihi:

Aday gösterilmemişti... Mehmet Şimşekten ilk açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 12:15

24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimi için AK Parti'nin listesinde yer almayan Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinde açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Özenle ve dikkatle belirlenmiş listelerde yer alan partimizin 27. dönem milletvekili adaylarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sürecin zaferle taçlanmasını temenni ediyorum; hayırlı, uğurlu olsun. Durmak yok yola devam..." ifadelerini kullandı.


TEMMUZ 2007'DE MECLİS'E GİRDİ

Mehmet Şimşek (51), 22 Temmuz 2007’de yapılan genel seçimlerde milletvekili seçilerek Meclis’e girdi. Şimşek, anılan seçim sonrası kurulan 60’ıncı hükümette,

Aday gösterilmemişti... Mehmet Şimşekten ilk açıklama

Hazine’den sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yaptı.

Haberin Devamı

1 Mayıs 2009’a kadar bu görevi yürüten Şimşek, anılan tarihte yapılan kabine değişikliği ile Maliye Bakanı görevine getirildi. 12 Haziran 2011 seçimlerinde AK Parti Batman milletvekili olarak seçilen Şimşek, seçim sonrası oluşan kabinede Maliye Bakanı görevini sürdürdü.  1 Kasım 2005 seçimlerinde Gaziantep milletvekili olarak seçilen Şimşek, 64’üncü hükümette, Başbakan Yardımcılığı görevine getirildi.




 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!