Adanalı'nın setinde olay

Güncelleme Tarihi:

Adanalının setinde olay
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2010 09:27

'Adanalı' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarcalı ile sokak çekimi yapılan Ataşehir'in Belediye Başkan Yardımcısı karakolluk oldu.

Haberin Devamı

İşte o görüntüler / Video

Oktay Kaynarca'dan Türkiye güzelini ağlatan azar / Haber-Galeri

Hangi dizi nerede çekiliyor / Foto Galeri

İstanbul Ataşehir'de, özel bir televizyonda yayınlanan polisiye dizisi 'Adanalı'nın çekimleri sırasında Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu ile dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın yer izni tartışması karakolda bitti.

İddiaya göre, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı üzerinde saat 03.00'de Adanalı dizisinin çekimleri başladı. Bu sırada otomobiliyle geçen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erol Dolu, yolun kapandığını görünce dizi çekimlerinin izinli olup olmadığını sordu. Bunun üzerine Erol Dolu ile set görevlileri arasında tartışma yaşandı. Set görevlileri durumu dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'ya bildirdi. Evinden sete gelen Oktay Kaynarca izinleri olduğunu Erol Dolu'ya anlattı.

Haberin Devamı

 

İkna olmayan Erol Dolu ile Oktay Kaynarca arasında tartışma yaşandı. Oldukça sinirlendiği görünen Oktay Kaynarca eliyle Erol Dolu'yu iterek "Bu sete giremezsin. Polis alkol kontrolü yapsın" diye bağırdı. Bu sırada da Dolu zabıta ekiplerine dizinin çekileceği yolu kapatmalarını söyledi.

 

'OKTAY BEY BANA TEHDİTLER SAVURDU'

 

Olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Tartışmayı yatıştıran polisler, şikayetçi olduklarını söyleyen Oktay Kaynarca ile Erol Dolu'yu polis merkezine davet etti. Dizi çekimleri yarıda kaldı. Bu sırada Erol Dolu, "Otomobilimle geçiyordum. Yolun kapandığını gördüm. Çekilen dizinin ilçe belediyesinden izinli olup olmadığını sorduğumda ne izni dediler. Ben de zabıta ekiplerinin çağırdım. Set görevlileri de Oktay Kaynarca'yı çağırdı. Oktay bey bana tehditler savurdu" diye konuştu. Şehit Salih Sevdican Polis Merkezi'ne gelen Oktay Kaynarca ile Erol Dolu ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi oldukları belirtildi.

 

DİĞER HABERLER

 

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!