Adana'da öldürülen kadın defalarca tehdit almış!

Güncelleme Tarihi:

Adanada öldürülen kadın defalarca tehdit almış
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 02:00

Önceki gün Adana’da otoban kenarında kurşunlanmış cesetleri bulunan anne-kız cinayetinin detayları ortaya çıkıyor. Cinayet günü anne Semire Balık’la boşandığı eşi Hüseyin Budak arasında süren mal paylaşım davası nedeniyle keşif yapılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

TARSUS-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu batı çıkışı yakınlarında önceki sabah tabancayla öldürülmüş olarak bulunan Semire Balık (47) ile kızı Ayşe Işık’ın (23) cinayet şüphelisi olarak eski eşi Hüseyin Budak (49) ile oğlu Abdullah Budak (25) aranıyor.

SİBEL’DEN HALA HABER YOK

Adanada öldürülen kadın defalarca tehdit almış

Korkup kaçtığı memleketi Sivas’ta teslim olan damat Metin Işık (24) ise sorgusunda kendisinin de ölüm tehdidi aldığını ileri sürerek, “Eşim Ayşe ikinci evliliğini benimle yaptı. Ama fikri anlaşmazlıklar yaşamaya başladığımız için ayrılma kararı aldık. Nisan ayında da boşanma davamız vardı. Annesi ile birlikte Erdemli’de yaşıyorlardı” diye ifade verdi. Öte yandan öldürülen Semire Balık’ın evli olan diğer kızı Sibel Demirkıran’dan da hala haber yok.

Haberin Devamı

ANNESİ DE ŞİDDET GÖRÜYORDU

Ayşe Işık’ın 9 Mart’ta polise eşi ile kardeşinin kendisini ölümle tehdit ettiği şikayetinde bulunduğu belirlenmişti. Anne Semire Balık’ın da eski eşi tarafından tehdit edildiğini ileri sürüldü. Balık’ın ağabeyi Ekrem Balık, “Kardeşim sürekli şiddet, baskı gördü. Geçen yıl da resmen boşandı. Babasından kalan maaşı var, 4 katlı kirada evi var. Paraya ihtiyacı olan bir insan değil. Fuhuş iddiası yalan. Ayrılmalarına rağmen kaç kez tehdit etti, evini kurşunlattı. Ama kardeşim koruma istemedi” dedi.

Silopi’den Adana’ya...

ŞIRNAK’ın Silopi ilçesinde ekonomik sıkıntılar çeken ailenin Manisa ve Mersin’deki kısa süreli çalışmanın ardından 5 yıl önce Adana’ya yerleştikleri tespit edildi. Adana’da oto-galericilik yapan Hüseyin Budak’ın kısa sürede mal varlığının arttığı, aşırı alkol tükettiği, başka kadınlarla ilişkisinin olduğu iddialarıyla Semire Balık’ın boşanma davası açtığı ve 16 Eylül’de boşandıkları anlaşıldı.

Cinayet günü arsa keşfi vardı

SEMİRE Balık ile 7 çocuğunun babası Hüseyin Budak’ın 16 Eylül’de boşandığı ancak Budak’ın başka kişilere devrettiği iddia edilen İstanbul, Mersin ve Adana’daki 3 arsa, 7 ev ile 2 otomobilin değerinin saptanması ve eşler arasında paylaşımı için cinayet günü keşif yapılacağı, bu nedenle aralarında anlaşmazlık çıkmış olabileceği belirlendi.

Haberin Devamı

‘Damatla barıştıralım’

CİNAYETİN işlendiği gün Mersin’den Adana’ya gelmek için yola çıkan Semire Balık’ın kendisini telefonla aradığını söyleyen amcası Cemal Balık o gün yaşananları şöyle anlattı: “Amca, duruşmamız var, ben Ayşe’yle otogara geliyorum’ dedi. Bir saat sonra aradım. Ayrıldığı eşi Hüseyin’in aradığını ve ‘Sibel ile Davut kavga etmişler. Abdullah seni alsın, onları barıştıralım’ dediğini söyledi. Bir saat sonra da aradım ulaşamadım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!