Adana'da iğrenç olay

Güncelleme Tarihi:

Adanada iğrenç olay
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 15:12

ADANA’da 37 yaşındaki Mehmet D., müşteri olarak gittiği kafeteryada çalışan 17 yaşındaki S.S.Ç.’yi zorla kaçırıp tecavüz etti, 8 ay boyunca da fuhuş yaptırdığı iddia edildi. İşkence de gören genç kızı Ahlak Bürosu ekipleri kurtarırken, Mehmet D.’nin iki öz kızına cinsel istismardan işlem gördüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Merkez Çukurova İlçesi’nde oturan S.S.Ç., Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir kafeteryaya müşteri olarak gelen Mehmet D. ile tanıştı. İddiaya göre genç kıza arkadaşlık teklifi yapan Mehmet D., kabul etmeyen S.S.Ç.’yi 8 ay önce zorla otomobile bindirerek kaçırdı. Genç kızın ailesi Çocuk Şube Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulunarak bulunmasını istedi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Ç.’yi bulabilmek için çalışma başlattı ancak aradan geçen 8 aya rağmen Ç.’den haber alınamadı.

POLİS KURTARDI

Genç kızı arama çalışmaları devam ederken, Sümer Mahallesi’nde bir evde küçük yaştaki kıza fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Ahlak Bürosu ekipleri, telefonla ulaştıkları Mehmet D. ile pazarlık yaptı. Mehmet D. 80 TL karşılığında ilişkiye girebileceklerini söylediği polislere adresi mesajla gönderip, eve çağırdı. Operasyon için hazırlık yapıp eve giden ekipler, seri numarası alınmış parayı Mehmet D.'ye verdi. Polis daha sonra evde fuhuş yapmak için bekleyen ve vücudunda işkence izleri bulunan S.S.Ç. ile zanlıyı gözaltına aldı.

’ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ’

Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilen genç kızın yapılan görüşmesinde, 8 ay önce zorla kaçırılan ve kayıp olarak aranan S.S.Ç. olduğu ortaya çıktı. Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi uzmanlarınca yapılan görüşmede, başından geçenleri gözyaşları arasında anlatan S.S.Ç., "Beni kaçırdıktan sonra bilmediğim bir yere kapattı. Zorla ilişkiye girdikten sonra da erkeklere pazarladı. Fuhuş yapmak istemediğimi söyleyince işkence yaptı. Günlerden beri kurtarılmayı bekliyordum" diye ifade verdi.

Ahlak Büro Amirliği’ndeki sorgusunda S.S.Ç.’yi sevdiğini ve evlenmek istediğini ileri süren Mehmet D.’nin, kendi öz kızlarına cinsel istismardan işlem gördüğü belirlendi. Ç., ailesine teslim edilirken, adliyeye sevk edilen Mehmet D. tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!