Adana'da hastanede bomba paniği

Güncelleme Tarihi:

Adanada hastanede bomba paniği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2010 17:37

ADANA Numune Hastanesi yanındaki telefon kabininden 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişinin, hastaneyi bombalayacağını söylemesi polisi harekete geçirdi. Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polisin yaptığı aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Bugün saat 15.00 sıralarında hastane giriş kapısı yanındaki telefon kabininden polisi arayan bir kişi, “Hastaneye el bombası atıp, havaya uçuracağım” dedi. Bu konuşmanın hemen ardından telefon kapandı. Haber merkezinin yönlendirmesiyle hastaneye giden polis ekipleri, telefon kabininin yakınına kimseyi yaklaştırmazken, çevrede de geniş güvenlik önlemi alındı. Ardından yapılan aramada, telefon kulübesi ve çevresinde şüpheli herhangi bir paket bulunamadı.

Telefon kabininde parmak izi incelemesi de yapan polis, hastanenin özel güvenlik görevlilerini de uyarıp, giriş- çıkışlarda durumu şüpheli görülen kişilerin kendilerine de bildirilmesini istedi. Hastaneyi bombalayacağını söyleyen kişinin, hastanede doktor, hemşire veya bir görevliyle tartışan hasta veya hasta yakını da olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!