Adana'da feci kaza: 6 kişi öldü

Güncelleme Tarihi:

Adanada feci kaza: 6 kişi öldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 10:23

ADANA’nın İmamoğlu İlçesi’nde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kazada ölenlerin İmamoğlu Devlet Hastanesi morguna getirilen cesetleri gören kalp hastası 54 yaşındaki Elif Dedeoğlu, aşırı heyecan nedeniyle geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde İmamoğlu- Kozan Karayolu’nun Ayvalı mevkiinde meydana gelen kazada Adana’dan Kozan’a giden Emine Aydın yönetimindeki 01 EA 547 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçip Kozan’dan Adana’ya giden ve sürücüsünün kimliği saptanamayan 01 Y 6431 plakalı otomobile çarptı.

Her iki otomobilin de hurdaya döndüğü kazada Mehmet Ali Fındık (60), kızı Ayşegül Fındık (22) ve gelini Şenay Fındık (23) ile Selahattin Yeşilyurt (27) olay yerinde hayatını kaybederken, Emine Aydın (34), Ümit Yıldız (39), Merve Törduran (30), Sevilay Kahraman (26) ve Ömer Ünal (30) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ile jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılarak ambulanslarla Adana’daki hastanelere götürülen yaralılardan Emine Aydın ve Sevilay Kahraman tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobilde sıkışan Şenay Fındık, Ayşegül Fındık, Mehmet Ali Fındık, Selahattin Yeşilyurt’un cesetleri Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekiplerince çıkarıldıktan sonra İmamoğlu Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Haberin Devamı

Kazada hayatını kaybeden Emine Aydın ve Sevilay Kahraman ile yaralı Ümit Yıldız, Merve Törduran ve Ömer Ünal’ın Adana’da oturduğu, Kozan İlçesi’ndeki değişik bankalarda çalıştıkları ve işe her gün birlikte gidip geldikleri belirtildi.

CESETLERİ GÖRÜNCE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Kazada ölenlerin cesetlerinin İmamoğlu Devlet Hastanesi morguna getirildiği sırada, sağlık kontrolü için hastaneye gelen Elif Dedeoğlu, cesetleri görünce fenalaştı. Hemen Acil Servis’e alınan Dedeoğlu’nun kalp krizi geçirdiği belirlendi. Gördüğü manzara karşısında aşırı heyecanlandığı belirlenen Dedeoğlu, yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Dedeoğlu’nun bir süre önce kalp ameliyatı olduğu ve hastaneye kontrole geldiği belirtildi.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!