Adana'da bomba paniği

Güncelleme Tarihi:

Adanada bomba paniği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2011 21:09

ADANA’da üzerinden otomobilin geçtiği içi hava dolu pet su şişesinin patlaması, çevrede bomba paniğine yolaçtı.

Haberin Devamı

Alparslan Türkeş Bulvarı ile Kıyıboyu Caddesi kavşağında patlama sesi duyan çok sayıda vatandaş, polise haber verdi. "Bomba patladı" ihbarları üzerine, bölgeye çok sayıda Asayiş, Terörle Mücadele, Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi görevlileri ise, bölgeye giden ekipleri sık sık ikinci bir patlama olabileceği ihtimali üzerine dikkatli davranmaları konusunda uyardı.

Bölgeye giden polisler patlamanın bir trafik ışığının altında meydana geldiğini belirledi. Bomba uzmanları, yaptıkları incelemede patlamanın içi hava dolu genleşen pet su şişesinin üzerinden plakası belirlenemeyen bir otomobilin geçmesi sonucu meydana geldiğini saptadı. Bölgede bomba patlamasına dair bir emareye rastlanmadı. Polislerin çalışmalarını meraklı vatandaşlar da izledi.

Patlayıp, parçalanan pet şişe Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınırken, her hangi bir kimyasal veya düzeneğe rastlanmadı. Olay yeri yakınındaki esnaf, patlama sesinin çok yüksek olduğunu, korktuklarını ve hemen polise haber verdiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!