Adalar Belediyesi hangi partide? Adalar'ın mevcut Belediye Başkanı Atilla Aytaç kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Adalar Belediyesi hangi partide Adaların mevcut Belediye Başkanı Atilla Aytaç kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 09:47

İstanbul'un en gözde ilçeleri arasında yer alan Adalar'ın belediyesinin hangi partide olduğu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi, vatandaşlar tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı. 2019 yerel seçimleri öncesinde vatandaşlar hangi belediyelerin hangi parti de olduğunu merak ediyorlar. Söz konusu durum hakkında bilgi almak adına internette araştırma yapan vatandaşlar bir yandan da Adalar'ın mevcut Belediye Başkanı Atilla Aytaç'ın kim olduğunu araştırıyor. Peki, Adalar Belediyesi hangi partide?

Haberin Devamı

Adalar Belediyesi'nin 2014 Yerel Seçimleri'nde hangi parti tarafından kazanıldığı ve mevcut belediye başkanının kim olduğuna dair bilgiler, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi merak ediliyor. İşte, konuya ilişkin detaylar ve Adalar'ın mevcut Belediye Başkanı Atilla Aytaç hakkında bilgi...

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Atilla Aytaç seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Adalar Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. CHP, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde ise Erdem Gül'ü aday olarak gösterdi.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI ATİLLA AYTAÇ KİMDİR?

1991 yılından beri Büyükada'da yaşayan Atilla Aytaç, 1958 yılında Maçka'da doğdu. İlkokulu Mevlanakapı, ortaokul ve liseyi Şehremini Lisesi'nde okudu.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1981 yılında mezun oldu. 2002 – 2006 yılları arasında CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Atilla Aytaç, otuz yıldır tekstil sektöründe, Genel Müdür, Genel Koordinatör olarak görev yaptı.

Haberin Devamı

İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Odası, Karadenizliler Derneği, Maçkalılar Derneği, Büyükada Su Sporları Derneği üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!