Adada veda

Güncelleme Tarihi:

Adada veda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 00:00

“Aşk-ı Memnu” ekibi, son bölümü SuAda’da düzenlenen davette izledi. Finali dizi ekibiyle birlikte izleyen konuklar gözyaşlarına hakim olamadı. Geceden elde edilen gelir “Baba Beni Okula Gönder” kampanyasına bağışlandı.

Haberin Devamı

SUADA'DAKİ MUHTEŞEM VEDANIN FOTOĞRAFLARI

EFSANE DİZİNİN KAMERA ARKASINDA BUNLAR YAŞANDI (FOTO-GALERİ)

FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANLARI İNTERNETTE REKOR KIRDI  / WEB TV       

HER GİYDİĞİ MODA OLDU (FOTO-GALERİ)     

  
                      

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, başrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin paylaştığı “Aşk-ı Memnu”nun merakla beklenen final bölümü, önceki akşam yayınlandı. Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizi, finaliyle de Türkiye’yi ekrana bağladı. Neredeyse tüm şehirlerde sokaklar boşaldı, dizi izlemeyenler bile ekran karşısındaki yerini aldı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da olay yaratan final, internet siteleri ve Tivibu’nun da kilitlenmesine yol açtı. Dizi ekibi ise son bölümü SuAda’da düzenlenen özel davette izledi. Geceye iş, sanat, cemiyet ve basın dünyasından da birçok isim katıldı. Bihter’in kalbine kurşun sıkarak intihar ettiği duygu yüklü bölüm, konukları gözyaşlarına boğdu.
Davetliler ağladı

Haberin Devamı

Adada veda
  İlk kez el ele

KIVANÇ VE İDİL İLK KEZ EL ELE - Foto-galeri

  Kıvanç Tatlıtuğ, davete sevgilisi İdil Fırat ile el ele geldi. Fırat, “Genç kızlar Kıvanç Bey’e hayran, bu durumla baş etmek zor değil mi?” sorusuna “Hayır, her şey keyifli” diye yanıt verdi.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!