Acılara dayanamadı ölümü seçti

Güncelleme Tarihi:

Acılara dayanamadı ölümü seçti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2009 17:18

Dün Antalya'da Fener Parkı'ndaki 40 metre yükseklikteki falezlerden atlayarak yaşamına son veren kadının ardından bir dram ortaya çıktı. 40- 45 yaşlarındaki kadın, ‘Kızım sana geliyorum’ diye bağırıp kendini boşluğa bırakmıştı. Genç kadının yıllar önce eşini, 3 yıl öncede beyin kanamasından kızını kaybettiği ortaya çıktı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan kadının bunalımda olduğu ve çektiği acılara dayanamadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı



ANTALYA Fener Parkı'nda falezlerden, ‘Kızım sana geliyorum’ diyerek atlayıp yaşamına son veren kadının, 45 yaşındaki Şengül Güven olduğu belirlendi. Güven'in üzerinde bulunan 3 sayfalık mektupta, 3 yıl önce beyin kanaması geçirip 21 yaşında ölen kızı Bahar'ın hasretine dayanamadığı için intihar ettiği ortaya çıktı.

Olay, dün öğle saatlerinde Çağlayan Mahallesi Eski Lara Yolu üzerindeki Fener Parkı'nda meydana gelmişti. Parkta bir süre oturan kadın, ardından 40 metre yükseklikteki falezlerin yanına gelerek ayakkabılarını çıkartıp, “Bu dünyadan bıktım artık, kızım sana geliyorum” diyerek parkta yürüyüşe çıkanların gözü önünde kendini boşluğa bırakmıştı. Kayalara çarptıktan sonra denize düşen ve deniz polisi tarafından cesedi çıkartılan kadının kimliği belirlenememişti.

Polisin, yaptığı incelemeler sonucunda kadının cebinde 3 sayfalık bir mektup bulundu. Polis, mektuptan yola çıkarak kimliğini araştırdığı kadının Şengül Güven olduğunu belirledi. Güven, ablasına hitaben yazdığı mektupta şu satırları kaleme aldı:

“Artık bu acıya daha fazla dayanamıyorum. Abla sana sesleniyorum. Biliyorum bu yaptığım çok büyük günah ama kızımın hasreti her geçen gün içimde çığ gibi büyüyor. İnşallah orada beni onun yanına gönderirler. Aslında korkmuyorum kendimden. Ölmekten korkmuyorum, aksine kızıma kavuşma ihtimalim olduğu için çok mutlu ve huzurluyum ama günah olduğunu da biliyorum.”

Ev hanımı olan ve 14 yıl önce taksi şoförü eşi genç yaşta vefat eden Şengül Güven'in İzmir'de üniversite öğrenimi gören tek çocuğu Bahar Güven'in de 3 yıl önce beyin kanamasından yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Şengül Güven'in cenazesi, toprağa verilmek üzere yakınları tarafından Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'nun morgundan alındı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!