Acı Aşk 1.bölüm fragmanları yayınlandı! | İlk bölüm fragmanları izle

Güncelleme Tarihi:

Acı Aşk 1.bölüm fragmanları yayınlandı | İlk bölüm fragmanları izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 14:06

Acı Aşk Pazar günü Show TV ekranlarında başlayacak! Acı Aşk dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Acı Aşk 1.bölümünde neler olacak? İşte merakla beklenen Acı Aşk dizisinin fragmanları haberimizde..

Haberin Devamı

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un olan dizi Show TV'de yayınlanacak.

"Acı Aşk" Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de!

Acı Aşk 1.bölüm fragmanları yayınlandı | İlk bölüm fragmanları izle


"ACI AŞK" DİZİSİNİN KONUSU NASIL OLACAK?

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkânsız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakârlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)
Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir?

Acı Aşk 1.bölüm fragmanları yayınlandı | İlk bölüm fragmanları izle


ACI AŞK'TA KİMLER OYNUYOR?

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan yer alıyor.

ACI AŞK TANITIM FRAGMANI ;

ACI AŞK 2.TANITIM FRAGMANI;
"Unutmak en iyi intikamdır"


ACI AŞK 3.TANITIM FRAGMANI;
"Gitsem canım yanacak, kalsam hayatım"





BAKMADAN GEÇME!