Aç kalan kurt çocuğu parçaladı

Güncelleme Tarihi:

Aç kalan kurt çocuğu parçaladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2004 11:00

Kayseri'de aç kalan bir kurdun saldırısına uğrayan çocuk, hayatını kaybetti. Kayseri'nin Talas İlçesi'nde yaşayan 10 yaşındaki Onur Bahar, dün akşam saatlerinde oynamak için evden ayrıldı.
  'Allah verdi Allah aldı'

Haberin Devamı

Baba Mehmet Bahar akşam eve gelmeyen oğlunu aramaya çıktı. Aramada Onur Bahar'ın, boş arazide parçalanmış haldeki cesedi bulundu. Ceset Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Talas Kaymakamı Ekrem Çalık, Onur Bahar'ın kurt tarafından parçalandığının belirlendiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Onur'a saldıran hayvan kurt. Yerdeki ayak izleri kurt ayak izi. Çocuğun boyun bölgesine saldırı olmuş. Vahşi hayvan Onur'un önce boynuna saldırıp ciğerini parçalamış, daha sonra sol kolunu kopartmış. Olayın olduğu bölgede ve Derevenk Vadisi'nde sürek avı düzenleyeceğiz. Bölgeye polis devriyesi konulacak. Onur'a saldıran kurdun, aç kaldığı için Anayurt Mahallesi'ne kadar geldiğini tahmin ediyoruz. Olayın olduğu bölge bir markete yakın. Aç kalan kurt marketten dışarı atılan kemik parçalarının kokusunu alıp gelmiş de olabilir.”

Haberin Devamı

Onur Bahar'ın cenazesi bugün toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!