ABD'li aşçı karısını pişirdi

Güncelleme Tarihi:

ABDli aşçı karısını pişirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2012 12:35

ABD’nin California eyaletinde geçimini aşçılıkla kazanan 49 yaşındaki David Viens kavga ettiği karısına korkunç bir son hazırladı.

Haberin Devamı

Viens, geç saatlerde 39 yaşındaki eşi Dawn ile eve geldiğinde tartışmaya başladı. Tansiyon giderek yükseldi. Lomito kentindeki Thyme Contemporary Cafe’de çalışan adam, kadını bir sandalyeye bağladı, ağzını da bantladı. Ertesi gün uyandığında Dawn’ın öldüğünü gördü.

Paniğe kapılan Viens, tüyler ürpertici bir plan yaptı. Cesedi 200 litrelik bir fıçıya koydu, suyun üzerine çıkmaması için de ağırlıklarla bastırdı. Sonra dört gün boyunca cesedi pişirdi. Pişmiş cesedi parçalara ayırdı, kalanları mutfak çöpüne karıştırarak imha etmek istedi.

Cesedin bir kısmının garaja saklayan adam, kesik başı da annesinin evinde gizlemeye çalıştı. Evde yapılan aramada ilk başta bir şey bulunamadı.

2009 yılının Ekim ayında yaşanan bu vahşetten iki yıl sonra polis, David Viens’i takibe almaya başladı. Bayan Viens o sıralarda polisin kayıp listesinde yer alıyordu.

Haberin Devamı

KARISINI PİŞİREN AŞÇI / FOTO GALERİ

David Viens, başarısız bir intihar girişimin ardından tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu. Karısını niye öldürdüğü, o akşam ise neler yaşandığı tam açıklık kazanmadı. Bir defasında çalıştığı restorandan para çaldığı için, başka bir zaman seks yapmak istemediği için bir keresinde de kokain kullandığı için karısıyla tartıştıklarını anlattı.

David Viens, daha önce de içki ya da uyuşturucu almasını engellemek için karısını bağladığını söyledi. Aşçı suçsuz olduğunu iddia eden aşçı, ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya. Mahkeme süreci devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!