ABD medyası, Scott'ın son görüntülerini satın alır mı

Güncelleme Tarihi:

ABD medyası, Scottın son görüntülerini satın alır mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2012 12:21

İngiliz yönetmen Tony Scott (68), ABD'nin Los Angeles kentindeki Vincent Thomas köprüsünden atlayarak 19 Ağustos Pazar günü intihar etti. Ünlü yönetmenin neden ölümü seçtiği tüm dünyada tartışılırken, ABD merkezli TMZ dergisi, Scott'ın son dakikalarının amatör kameralar ve civardaki bir işletmenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Haberde, görgü tanıkları cep telefonlarına kaydettikleri video ve fotoğrafları, medya kuruluşlarını ziyaret ederek, satmaya çalışıyor. Yönetmeni önce çömelirken ardından korkuluklara tırmanırken ve en sonunda atlarken gösteren video kayıtları ile fotoğrafları satın almadığını duyuran TMZ, "Diğer medya kuruluşları bu tuzağa düştü mü, elbette bilemiyoruz" diye yazdı.

Yetkililer, “Top Gun” ve “Enemy of the State” gibi filmleri bulunan yönetmenin cesedini atladıktan 3 saat sonra limanda bulduklarını açıklamıştı. Ertesi gün ABC, Scott'ın beyin kanseri olduğunu iddia etmiş, bu iddia yönetmenin eşi Donna W. Wilson tarafından da yalanlanınca, ABC haberini geri çekmişti. Sanatçının otopsisi tamamlandı fakat toksikoloji testlerinden nihai sonuç alınması için doktorların 6- 8 hafta arasında beklemesi gerekiyor.

Haberin Devamı

The Guardian'ın haberine göre ise, Vincent Thomas Köprüsü'ne hayran olan Scott, 1970 yapımı "The Warriors" adlı filmi yeniden çekmeye karar verdiğinde, bu köprüden de görüntü almak istemiş. Görgü tanıklarının anlattıklarına bakılırsa, Scott olay günü, arabasını köprünün güneyine park ettikten sonra korkuluklara yönelmiş. Bir arabayla aynı saatlerde köprüden geçen David Silva, Los Angeles Times'a, "Etrafına bakıyor, ayaklarıyla zemini yokluyordu. Gergin görünüyordu. Onun ekstrem sporlarla uğraşan biri olduğunu sanmıştım" demişti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!