ABD Başkonsolosluğu'ndan önemli duyuru

Güncelleme Tarihi:

ABD Başkonsolosluğundan önemli duyuru
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 01:02

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'na ait tüm sistem ve e-posta servisinin hizmet dışı olduğuna dair yaşanan teknik sorunlar hakkında resmi sitelerinde açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Açıklama:

İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU DUYURUSU

ÖNEMLİ DUYURU: ABD İstanbul Başkonsolosluğu Konsolosluk Bölümü'ne ait tüm sistemler ve e-posta servisi şu anda hizmet dışıdır. Durumu mümkün olduğunca çabuk düzeltmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 6, 7 ve 8 Temmuz tarihlerinde vize ya da Amerikan Vatandaşlık Hizmetleri randevusu olan herkes aşağıdaki talimatları uygulamalıdır. Amerikan Vatandaşlık Hizmetleri Bölümü'nü ilgilendiren acil durumlar için bize şu telefon numarasından ulaşmanızı rica ediyoruz: 90-212-335-9000.

6, 7 ve 8 Temmuz tarihlerindeki randevular için

Hizmetlerin yeniden devreye girmesiyle bütün Amerikan Vatandaşlık Hizmetleri randevuları e-posta gönderilerek yeniden belirlenecektir. Acil pasaport, Konsolosluk Doğum Belgesi ve noter hizmetleri için lütfen ABD Ankara Büyükelçiliği web sitesi aracılığıyla randevu alınız: http://turkey.usembassy.gov/acs_appointments.html.

Haberin Devamı

Vize başvuru sahiplerine tekrar randevu almaları için e-posta gönderilecektir. Halihazırda İstanbul'da bu tarihlerden birinde randevu almış olan ve acilen seyahat etmesi gereken başvuru sahipleri şu numarayı arayarak mülakatlarını Ankara'ya aldırabilir: +90-312-455-5555. Soruları olan başvuru sahipleri 08:00 - 16:00 saatleri arasında ABD İstanbul Başkonsolosluğuna şu numaradan ulaşabilir: +90-212-335-9000

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!