İnternette yepyeni bir oyun!

Güncelleme Tarihi:

İnternette yepyeni bir oyun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2008 14:46

Hurriyetemlak.com ve Hurriyetoto.com'un hazırladığı oyunda emlak ve otomobil fiyatlarını tahmin ederek en yüksek puanı toplayan yarışmacı Hyundai i10 kazanıyor.

Haberin Devamı

19.Eylül - 13 Kasım 2008 tarihleri arasında www.tutturankazansin.com adresinden erişilebilecek yarışmada, 8 haftanın sonunda ilan fiyatlarını en yakın tahmin eden bir kişiye yarışmanın sponsoru Hyundai Elmas 2009 model bir Hyundai i10 hediye edecek.

Tutturan Kazansın nasıl oynanır?

Tutturan Kazansın, hurriyetemlak.com ve hurriyetoto.com sitelerindeki gerçek ilanların fiyatlarıyla ilgili sorulara doğru cevaplar vermek üzerine kurulu bir oyun. Yarışmacı "Emlak uzmanı"mı?, "Otomobil uzmanı" mı? Olduğuna karar veriyor, ister ev ister otomobil fiyatlarıyla ilgili soruları cevaplıyor, bir oyun süresince en yüksek puanı almak için zamanla yarışıyor. Ekrana sırayla gelen resim ve bilgilere göre cevap vermek gerekiyor. Verilen cevaplarla gerçek fiyatlar arasındaki orana göre puan kazanılıyor. Oyunun müdavimleri, oyunu istediği kadar oynayabiliyor. Alınan en yüksek puan "Oyun Skoru" olarak kabul ediliyor ve yarışmacının sıralamadaki yerini belirliyor. Oyunun sonunda sponsor tarafından hazırlanacak sorunun cevabını bilirse ekstra 1000 puanı da kazanıyor. Yarışmacının ayrıca arkadaşlarını da davet ederek ekstra 1000 puan kazanma şansı da var. Sekiz haftanın sonunda, tüm bu fırsatları iyi kullanan ve en yüksek puanı alan yarışmacı otomobili kazanıyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!