İçki değil sıra için kavga etmişler

Güncelleme Tarihi:

İçki değil sıra için kavga etmişler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2008 00:00

Çankaya’daki Turan Güneş Bulvarı’ndaki Çiftlik Market’in sahibi Müslüm Göksu ile yardımcısı Halil İbrahim Sevben’e alkol sattıkları gerekçesiyle saldırdığı öne sürülen 3 kişiden 2’sinin kimliği belirlendi.

Şüpheliler Haluk Kara ile Nedim Daşdemir dün öğle saatlerinde Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Kara ve Daşdemir, markette meydana gelen olayın içki satışı ile kesinlikle bir ilgisinin bulunmadığını öne sürerek, polisteki ifadelerinde kavganın nedenini şöyle anlattılar: "Çiftlik Market’in bulunduğu binada çalışıyoruz. Ekmek almak istedik, ancak market sahibi, diğer müşterilerinin bulunduğunu, hesap ödememiz için beklememiz gerektiğini söyledi. Yardımcısı Sevben bize küfretti ve saldırmaya başladı. Biz de karşı koymaya çalıştık, üst kattaki arkadaşlarımızdan yardım istedik. Olay market sahibinin iddia ettiği gibi alkollü içki satışından değil, hesap ödeme sırasından kaynaklandı." 2 şüpheli, savcılığın talimatı ile serbest bırakıldı.

Halil İbrahim Sevben, şüphelilerin, "İçki değil, sıra kavgası oldu" yönündeki ifadelerine tepki gösterdi. Sevben, "Kameralarda da herşey belli, doğrudan gelip saldırıyorlar. Bizim onlarla hiçbir başka meselemiz yok. Adli Tıp’tan alkolsüz olduğumuza dair rapor aldık. Şikáyetimizden vazgeçmiyoruz. Onların ifadelerini de kabul etmiyoruz" dedi.

Rapor aldılar

Marketçi Müslüm Göksu ile yardımcısı Sevben, Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!