Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2010 Çarşamba 05:04


 ADnet  
Reklam için
  • Üye girişi
  • Benim Sayfam
  • Üye Ol Hürriyet      Dünyası’na Katıl!
  • BUGÜNKÜ HÜRRİYET e-gazete
  • Yazarlar
  • Hava Durumu
  • English
  • HABER
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Ekonet   
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Planet   
  • Piyasanet
  • Euractiv
  • YAŞAM
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Kültür Sanat   
  • Sinema / Fragman
  • Astroloji
  • Tv Rehberi
  • Anneyiz.biz
  • En İyi On
  • MULTİMEDYA
  • Foto
  • Web TV    
  • Foto Analiz
  • İNTERAKTİF
  • At Yarışı Sonuçları
  • Canlı Maç Sonuçları
  • Sen de Yolla
  • Bumerang
  • Yazarkafe
  • Sosyal İlanlar
  • Haber Alarmı
  • Hürriyet Mobil
  • Ekran Koruyucu
  • Hürriyet Mind
  • EĞLENCE
  • Bilgi Yarışması
  • Top Nerede?
  • İLANLAR
  • Yenibiris.com
  • Hürriyet Emlak
  • Hürriyet Oto
  • Seri İlan
  • İş Rehberi
  • BUGÜN TVDE NE VAR
    HÜRRİYET EKLER
  • Kelebek
  • Ankara
  • Ege
  • Cumartesi
  • Pazar
  • Seyahat
  • Otoyaşam
  • Hürriyet İK
  • Tatil
  • KURUMSAL
  • Hürriyet Kurumsal
  • Hürriyet Almanya
  • Hürriyet USA
  • Reklam
  • Bize Ulaşın
  • ANA SAYFAM YAP
  • FAVORİLERİME EKLE
  • Untitled Page
    ŞANS OYUNLARI
    SAYISAL LOTO
    06/02/2010
    6 -12-15-17-36-41
    ŞANS TOPU
    03/02/2010
    3 -9-17-19-25-13
    SÜPER LOTO
    04/02/2010
    25 -26-32-35-40-51
  • UNICEF Kartları ve
  • Hediyelikler
    Tüm Gündem Haberlerini Okumak İçin
    Önceki Haber     Sonraki Haber

    Sahte yapımcı Adapazarı'nı dolandırdı

    16 Eylül 2008
    Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)
    Sahte yapımcı Adapazarı'nı dolandırdı
    Adapazarı dolandırıcılık şokuyla çalkalanıyor.Kendisini gezi- inceleme programının yapımcısı olarak tanıtan Selçuk Çelik, 10 gün boyunca kendini krallar gibi ağırlatıp ortadan kayboldu.

    ADAPAZARI'nda kendisini özel bir televizyon kanalında yayınlanan gezi- inceleme programının yapımcısı olarak tanıtan Selçuk Çelik, Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile yemek yiyip Ögretmenevi'nde ağırlandı. Kentte 10 gün kalan ve program çekimleri için mekan seçimi görüşmeleri yapan, ayrıca Büyükşehir Belediyesi olanaklarını kullanıp otomobil de tahsis edilen sahte yapımcı, son olarak program sunucusunun ayağını kırdığını belirterek kentten ayrılıp ortadan kayboldu. Çok sayıda dolandırıcılık olayına karıştığı yapılan araştırmada belirlenen Çelik'in, adını kullandığı programı yapan İzmir Film Genel Koordinatörü Sibel İnan, “Bizim böyle bir yapımcımız yok” dedi.

    Adapazarı'na 10 gün önce gelen Selçuk Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne giderek, “Star TV'de yayınlanan ‘Hakan'la Geziyorum’ programının yapımcısıyım. Programın çekimlerini önümüzdeki günlerde Adapazarı'nda yapacağız” diyerek kendisine yardımcı olunmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Daire Başkanı Fahri Tuna program yapımcısı olduğu belirtilen Çelik'e yardımcı oldu. Öğretmenevi'ne yerleştirilen sahte program yapımcısı daha sonra çekimler için Adapazarı'nda kendisine tahsis edilen Büyükşehir Belediyesi'ne ait otomobille mekan seçimi yaptı.

    Çekimler için Adapazarı'nda bir güvenlik firması ile de anlaşma yapılırken, araçlar kiralandı. Kentteki en lüks restanlarda ağırlanan Çelik, Ramazan ayı
    etkinliklerine de katıldı.

    Adapazarı'nda 10 gün kalan sahte yapımcı, bu arada Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile de görüşme yaptı. Dişli ile akşam yemeği yiyen sahte yapımcı 9 Eylül Salı günü başlanacağı söylenen çekimler bir türlü gerçekleşmeyince, durum yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

    ‘Hakan'la Geziyorum’ programının sunucusu Hakan Doğanay'ın aracının bozulduğu için helikopterle geleceğini belirten sahte yapımcıya inanan Büyükşehir yetkilileri Kültür ve Daire Başkanı Fahri Tuna'nın talimatı ile helikopterin ineceği Terminalin karşısındaki arsayı bile ‘toz çıkmasın’ diye suladı. Ancak helikopter gelmedi. Bu sırada sahte yapımcı kayıplara karıştı.

    Bir süre beklemenin ardından programın yapım ajansını arayan Büyükşehir yetkilileri, “Bizim Adapazarı'nda çekimimiz yok” yanıtını alınca şoke oldu. Adapazarı'nda günün konusu haline gelen olaydan sonra bu kişiye güvenlik tahsis eden güvenlik şirketi parasını alabilmek için sahte yapımcının peşine düştü. Sahte yapımcının Adapazarı'nda kaldığı süre içerisinde birçok kişiyi daha dolandırdığı ortaya çıktı.

    Bu arada sahte program yapımcının adını kullandığı ‘Hakan'la Geziyorum’ programını yapan İzmir Film Genel Koordinatörü Sibel İnan, Adapazarı'ndan çok sayıda telefon aldıklarını belirterek, “Bizim Adapazarı'nda programlanmış bir çekimimiz yok. Zaten Selçuk adlı yapımcımız da olmadığı gibi sunucumuz Hakan bey Antalya'da. Bu kişinin Adapazarı'nda tüm bunları yapmasını hayretler içerisinde karşıladım. Kimsenin çıkıp da ona ‘Sen kimsin?’ diye sormaması şaşırtıcı. Birkaç gündür Adapazarı'ndan bizi arayan arayana. Bu konuyla ilgili olarak hukuk büromuz, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacak” dedi.

     

    Mind ile haber kaçırmaya son!
    HEMEN YÜKLE
    İLK 1 AY ÜCRETSİZ
      Yorum Sayısı 3 / 38     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
    Bu haberin diğer yorumları
    halit kurt 16/09/2008 - 18:52
    MİLLET ÇARESİZ. HERŞEYDEN MEDET UMUYOR. ÜLKEDE İŞSİZLİK %9 OLUNCA BUNLAR ÇOK NORMAL. YATIRIM YOK İŞ YOK PARA YOK SADECE YOK VAR, ALIRMISINIZ?
    Çok İyi %34 İyi %6 Normal %6 Kötü %10 Beğenmedim %41
    deniz deniz 16/09/2008 - 18:03
    Bu duruma iyi bir program çekilir işte :)
    Çok İyi %68 İyi %9 Normal %4 Kötü %9 Beğenmedim %9
    Yalcın can 16/09/2008 - 17:10
    DENİZ FENERİ DERNEĞİNE YÖNETİCİ OLARAK ALINMASINI ÖNERİYOR;HATTA ÖNERMİYOR ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.
    Çok İyi %79 İyi %4 Normal %4 Kötü %4 Beğenmedim %8
    Bu haberin diğer yorumcuları
    Kaan GÜVEN
    yengeç burcu
    hasan değirmen
    Hakan Koç
    of of
    RIDVAN CAKIR
    Serhan Zeki Özeroğlu
    EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK
    suzan ordu
    Gül KUZEYLİ
    rahmi öztürk
    ulviye kaya
    GÜNÜN EN AKTİF YORUMCULARI
    HAFTANIN EN AKTİF YORUMCULARI
    EN İYİ YORUMCULAR
    YORUM ANALİZ
    Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
      Yorum Sayısı 3 / 38     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
    Bu haberin diğer yorumları
    Diğer Haberler
    Hürriyet Kıyasla
    Yenibir :)
    Hürriyet Emlak
    Hürriyet Oto
    Hürriyet Tatil
              Vuslat Doğan      Tüm Haberler
      Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH