Kamyonunun borcu bile bitmemiş

Güncelleme Tarihi:

Kamyonunun borcu bile bitmemiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2008 12:40

Batan gemide yaşamını yitiren 42 yaşındaki Özen Erdoğan'ın ceseti otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Burada otopsisi yapılan evli ve 3 çocuk babası Erdoğan'ın cenazesi, almaya gelen ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

Bandırma'daki Ro-Ro kazasında yaşamını yitiren kamyon şoförü Özen Erdoğan’ın ölümü, ailesiyle birlikte arkadaşlarını da yasa boğdu. Erdoğan'ın, henüz bir yıl önce satın aldığı kamyonunun borcunun bitmediği belirtildi.

Bigadiç’in Çağış Köyü'nde doğan, Balıkesir’de Plevne Mahallesi'nde oturan, evli ve biri kız 3 çocuk babası 42 yaşındaki Özen Erdoğan’ın yıllardır taşılacılık yaptığı kaydedildi. Yakınları, kirada oturan Erdoğan’ın bir süre önce 120 bin YTL’ye Ford Cargo marka damperli kamyon satın aldığını ve aracın taksitlerinin henüz bitmediğini söyledi. Erdoğan’ın bu yolculuğa oğlu 18 yaşındaki İsmail Erdoğan’la çıktığı, kendisi kazada ölürken, oğlunun kurtarıldığı anlaşıldı. Eve gelen ve hayli üzgün olduğu belirtilen İsmail Erdoğan basın mensuplarıyla görüşmedi.

Haberin Devamı

Talihsiz şoförün arkadaşlarından Hüseyin Birol, “Özen yıllardır Bigadiç’teki Etibor İşletmesi'nden İstanbul’a maden taşıyordu. Çok yiğit bir insandı” dedi. Yaşar Gül de, “Özen çok sevdiğimiz, cana yakın bir arkadaşımızdı. Hoş sohbet bir insandı. Ölümüne inanamıyoruz” diye konuştu.

Özen Erdoğan’ın zaman zaman domates gibi sezonluk ürünler taşıdığını anlatan Gül, “Kamyonunu bir yıl önce satın almıştı. Taksitleri henüz bitmemişti” dedi. Özen Erdoğan’ın ev sahibi Yaşar Şahin ise, “Cumartesi gecesi birlikteydik. Pazar günü işe gitti. Öldüğünü öğrendik. Çok üzüldük” diye konuştu.

Cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Özen Erdoğan’ın, Bigadiç’in Çağış Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan, batan Ro-Ro gemisinde Bigadiç Taşıyıcılar Kooperatifi'ne üye 24 aracın bulunduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!