Eruygur ve Tolon'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Eruygur ve Tolona ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2008 11:45

Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi, Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan ve Kandıra Cezaevinde yatan emekli Orgeneral Şener Eruygur ile emekli Orgeneral Hurşit Tolon'u ziyaret etti. TSK adına gerçekleştirilen ziyaret hakkında Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden de bir açıklama yapıldı. İşte o açıklama:

Haberin Devamı

"03 Eylül 2008 günü, saat 11:30 'da Kocaeli ili Garnizon Komutanı Korgeneral Galip MENDİ, Kandıra Cezaevinde tutuklu olarak bulunan (E) Orgeneral Şener ERUYGUR ile (E) Orgeneral Hurşit TOLON'u ziyaret etmiştir.

Türk Silahlı Kuvvetlerine uzun süre hizmet veren iki emekli komutana yapılan bu ziyaret, Türk Silahlı Kuvvetleri adına gerçekleştirilmiştir.

Bilindiği üzere, dün olduğu gibi bugün de Türk Silahlı Kuvvetlerinin yargıya olan saygısı ve güveni tamdır."

ZİYARET 1 SAAT SÜRDÜ

“Ergenekon” soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulan emekli orgeneraller Şener Eruygur ile Hurşit Tolon'u Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) adına ziyaret eden Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi, cevaezinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Kandıra ilçesinde bulunan Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevinde tutuklu bulunan emekli orgeneraller Eruygur ve Tolon'u, saat 11.30'da TSK adına Korgeneral Mendi ziyaret etti. Korgeneral Mendi, yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından sivil plakalı bir otomobille cezaevinden ayrıldı.

Korgeneral Mendi, cezaevi çıkışında açıklama yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!