Sevgiliden 14 dakika sevişme görüntülü şantaj

Güncelleme Tarihi:

Sevgiliden 14 dakika sevişme görüntülü şantaj
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2008 07:00

Sevgilisi, kendisinden ayrılmak isteyen türbanlı mühendis kızı cep telefonuyla gizlice çektiği sevişme görüntülerini internette yaymakla tehdit etti.

Haberin Devamı

Aynı üniversitenin makina mühendisliği bölümünde okurken 2005 yılında tanışan 24 yaşındaki E.İ. ve erkek arkadaşı 27 yaşındaki M.D., iki yıllık beraberliklerinin ardından bir yıl önce ayrıldılar. E.İ., M.D. ile yaklaşık iki ay önce yeniden birlikte olma kararı aldı.

Sevişirken kaydetmiş

Genç kızın kendisinden tekrar ayrılmasını engellemek isteyen M.D., bu kez sevişmelerini cep telefonuyla gizlice kaydederek bilgisayarında sakladı. Kısa süre sonra kavgalar başlayınca E.İ., erkek arkadaşından 8 Ağustos’ta tekrar ayrılmak istedi. Bunun üzerine M.D., cep telefonundan E.İ.’ye, "Benden ayrılamazsın. Elimde sevişme görüntülerimiz var. Eğer ayrılırsan bu görüntüleri internetten tüm dünyaya yayarım, rezil olursun" mesajı attı. M.D. ayrıca genç kızı, ayrılması halinde öldüreceğini söyleyerek de tehdit etti.

Kapıdayken 155’i aradı

Paniğe kapılan E.İ., şantaj ve tehditlerin arkası kesilmeyince eve kapandı. Genç kızın ailesinin şehir dışında olmasını fırsat bilen M.D., 11 Ağustos’ta akşam saatlerinde E.İ.’nin Batıkent’te bulunan evine gitti. Kapıda M.D.’yi görünce 155’i arayan genç kız, "Beni öldürecek" diyerek polisleri çağırdı.
 
Cep telefonu poliste

Eve gelen polis M.D.’yi gözaltına aldı. M.D.’nin bilgisayarına ve cep telefonuna el koyan polisler, ilk incelemelerde genç kızın erkek arkadaşıyla 14 dakika süren sevişme görüntülerini tespit etti. E.İ., emniyetteki ifadesinde M.D.’den şikáyetçi olduğunu söyledi. Özel bir şirkette çalışan genç kız yaşadıklarını polis ifadesinde şöyle anlattı:

Yatak görüntülerim

"İlk zamanlarda birbirimizi çok seviyorduk ancak zaman geçtikçe M.D.’nin psikopat ruhlu biri olduğunu anladım. Ayrıldım ama sonra da onunla cinsel ilişkiye girdiğim için evlenmek zorunda olduğumu düşündüm. Yatak görüntülerini çekip şantaj yapabileceği aklıma dahi gelmedi."

Korkutmak istiyordum

M.D. ise E.İ.’yi çok sevdiğini ve kendisinden ayrılmasını istemediğini belirterek şunları söyledi: "Benden yeniden ayrılacağını biliyordum. Bunun için barıştıktan sonra ilişki görüntülerimizi cep telefonuna gizlice kaydettim. Amacım görüntüleri internete vermek değildi. Sadece korkutup yeniden bana dönmesini sağlamaktı. Çok pişmanım." Adliyeye çıkarılan M.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!