'Cübbeli Ahmet Hoca’ kameralara yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Cübbeli Ahmet Hoca’ kameralara yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2008 18:00

CÜBBELİ Ahmet Hoca’ diye bilinen, İstanbul Fatih'deki İsmailağa Cemaati'nin ileri gelenlerinden Ahmet Ünlü, Antalya'nın Kumluca İlçesi'ndeki tesettürlülerin tatil yaptığı otelde güneşlenirken DHA kameralarınca görüntülendi.

İŞTE BÖYLE YAKALANDI

‘Daha çok tesettürlülerin tercih ettiği Şahh Inn Paradise'de eşiyle birlikte tatil yapan Ahmet Ünlü, her gün sahile güneşlenmeye iniyor. Bugün de kahvaltıdan sonra, kara çarşaf içindeki eşiyle sahile inen Ahmet Ünlü, haşemasını dizine kadar çekti. Eşi diğer çarşaflı kadınlarla sohbet ederken, Ahmet Ünlü güneşlenmeye devam etti. ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ bugün güneşlenirken DHA kamerası görüntüledi.

OTEL YÖNETİMİNDEN YAZI ALDI

Ahmet Ünlü, tesettürlülerin tercih etitği oteldeki ’kral dairesinde kaldığı’ haberleri üzerine bugün otel yönetimine başvurup, kaldığı odayla ilgili yazı istedi.

Şahh Inn Paradise Genel Müdürü Ruhat Ülgen ile görüşen Ahmet Hoca, günlüğü 1000 euro olan ’kral dairesi’nde değil, 75 euro olan normal odalarda kaldığına ilişkin yazı aldı.

Antalya'ya 120 kilometre uzaklıktaki Kumluca İlçesi'ne bağlı Mavikent Beldesi'ndeki Şahh Inn Paradise Otel, 2004 yılında hizmete girdi. Başlangıçta Rus turistlerin tercih ettiği, 167 dönüm üzerine kurulu 2 bin yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel, 2 yıl önce el değiştirdi ve tesettür otel konseptine dönüştürüldü.

Otel Genel Müdürü Ruhat Ülgen, herkesin Şahh Inn Otel'de tatil yapabileceğini, turizme farklı bir konsept kazandırdıklarını söyledi. Ülgen, “Tesisimiz Türk aile yapısına uygun olduğu için ilgi görüyoruz. Sadece dindar çevreden değil, eşlerini kıskanan insanların da tercihi olduk. Diğer otellerde ne varsa burada da o var. Tek fark, içki yok ve yüzme havuzları ayrı” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!