Maketimi yakan domatesçiler ÅŸimdi ne yapacak

Güncelleme Tarihi:

Maketimi yakan domatesçiler şimdi ne yapacak
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 09, 2008 17:28

Erman Hoca yıllar önce ilaç kalıntıları ve aşırı hormon kullanımı nedeniyle üreticileri eleştirmişti. Bunun üzerine neredeyse 'vatan haini' ilan edilen Erman Hoca haklı çıktı. Biz de kendisine mikrofonu uzattık işte Erman Hoca'nın hormonsuz ama zehir zemberek açıklamaları:

Haberin Devamı

"Bunun böyle olacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok.
Hormonun ve zirai ilaçların ıslahıyla ilgili tedbir alınması için uyarıda bulunmuştum.
Benim açıklamalarıma karşı çıkanlar 8-10 farklı yerde benim maketimi yaktılar. Boynuma kravat taktıkları maketlerimin üzerine benzin döküp yaktılar, yanarken üzerine de domates boşalttılar.
Benim önerilerimin vereceği zararla ilgili ahkam kestiler.
Bazıları dava etti. Şimdi o davaları açanlar ne yapacak merak ediyorum.
Bence şimdi asıl onları vatan haini diye dava etmek lazım.
Ama sorumlulukta devletin de payı var. Üzerine düşen kontrolleri yapması lazım.
Önce bahçede kontrol yapılması lazım o yapılmadı, gümrükten çıkarken yapılmalı. Biz yapmıyoruz Ruslar yapıyor. Ne olacak şimdi niye rezil olmasına izin veriyorsunuz insanların?
Bu durum başı boşluğu gösterir.
Duman oldular, esnafın hali kötü, rezil olacaklar. "

Haberin Devamı

MEDYA ERMAN HOCA’YA SALDIRMIÅžTI Â

Erman Toroğlu, yaklaşık 3 yıl önce Ali Kırca’nın konuğu olduğu bültende "Hıyarı Antalya'dan kamyona yüklüyorsun, İstanbul'a gelene kadar 3 santim büyüyor..." deyince ortalık karışmıştı. Antalyalı çiftçiler bir araya gelip, Erman Toroğlu'nun temsili maketini yakmışlardı.

Toroğlu’na tepki gösterenler sadece sebze meyve üreticileriyle sınırlı kalmamış, köşe yazarlarının büyük çoğunluğu Erman Hoca’yı hedef almıştı.

Hatta bazıları kapsamlı bir araştırma sonucunda hormonlu ya da zirai ilaç kalıntısı nedeniyle geri gönderilen ihraç ürünü olmadığını bile yazmışlardı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!