9 aylık hamile hırsızlık yaparken yakalandı

Güncelleme Tarihi:

9 aylık hamile hırsızlık yaparken yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2007 15:58

SAMSUN’da 9 aylık hamile 19 yaşındaki Güldane Erkan ile 27 yaşındaki Ulkiye Yılmaz, hırsızlık için girdikleri evde, ev sahibi tarafından suçüstü yakalandı. Yılmaz’ın 22, 9 aylık hamile Erkan’ın ise iki hırsızlık sabıkasının bulunduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 12.00’da Çiftlik Mahallesi 100’ncü Yıl Bulvarı’nda 35 yaşındaki Adem Yıldız’a ait evde meydana geldi. Hamile Güldane Erkan ile arkadaşı Ulkiye Yılmaz, saç tokası yardımıyla Yıldız’a ait evin kapısın açarak içeri girdi. Yatak odasını karıştıran hırsızlar, birşey bulamayınca evden çıkmak isterken, ev sahibi Adem Yılmaz tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerine çağrılan polis tarafından gözaltına alınan kadınlardan Ulkiye Yılmaz’ın 22’si hırsızlıktan olmak üzere 23 sabıkasının bulunduğu belirtildi. Güldane Erkan’ın ise bir ay önce Kışla Mahallesi’nde girdiği evde parmak izinin çıktığı ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından arandığı ve hırsızlıktan 2 sabıkası ortaya çıktı.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan hamile olan Güldane Erkan tutuklanırken, Ulkiye Yılmaz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!