8'inci kattan düşüp öldü

Güncelleme Tarihi:

8inci kattan düşüp öldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2011 11:39

ANTALYA’da teyzesini ziyarete gelen 32 yaşındaki Seda Ersu, 8’inci katın balkonundan düştü. Ağır yaralanan Ersu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında Güvenlik Mahallesi 257 Sokak’ta meydana geldi. 2 gün önce annesi Güler Ersu ile birlikte İstanbul’dan teyzesini ziyarete gelen Seda Ersu’yu, sabah teyzesi Sevim Köksal uyandırdı. Teyzesiyle şakalaşan Ersu, güneş ve manzarayı seyretmek için 8’inci katın balkonuna çıktı. Kısa süre sonra çığlıklar duyan teyze Sevim Köksal ve anne Güler Ersu, balkona koştu. Kızlarının apartmanın dibinde yerde yattığını gören abla- kardeş aşağı koştu. Ersu’nun düştüğünü görenler ise polis ve 112 Acil Servis ambulansına haber verdi.

Yerde kanlar içerisinde yatan Seda Ersu, haber verilmesi üzerine kısa süre sonra gelen ambulansa alındı. Hastane yolu boyunca doktorların müdahale ettiği Ersu, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Doktorların yarım saat süren çabasına cevap vermeyen Seda Ersu yaşamını yitirdi. Aynı ambulansla hastaneye gelen anne Ersu, kızının ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

Polis evde yaptığı incelemede, Seda Ersu’nun zemini ıslak olan balkonda kayıp düşmüş olabileceği üzerinde duruyor. Seda Ersu’nun intihar mı, kaza nedeniyle mi boşluğa düştüğünü belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!