Filenin sultanı artık tesettürlü

Güncelleme Tarihi:

Filenin sultanı artık tesettürlü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2008 00:00

Filenin sultanlarından, Türk Voleybol Milli Takımı’nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü’nün kaptanı Aysun Özbek tesettüre girdi.

İşte Aysun Özbek'in başarılı spor kariyerinden kareler

5-6 yıl önce beş vakit namaz kılmaya başladığı takım arkadaşlarınca bilinen Aysun Özbek,bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Vakıfbank Güneş Sigorta yöneticilerine, "Bu yıl hacca gitmek istiyorum" diyerek voleybolu bıraktığını söyledi. Türk voleybolunun en iyi orta oyuncusu olarak bilinen Aysun Özbek’in en verimli döneminde bu ani kararı, arkadaşları, ailesi ve kulübünde şok etkisi yaratırken, kulüp yöneticilerinin sporcuyu bu kararından döndürmek için çaba harcadığı öğrenildi. Bir yönetici, "Aysun’un kişisel kararına saygı duymak zorundayız, ancak kendisi ile bir yıl daha sözleşmemiz olduğunu ve bu yıl kurduğumuz güçlü kadro ile gerek Türkiye liginde gerekse Avrupa kupalarında kendisine büyük ihtiyacımız olduğunu söyledik. Tüm ısrarlarımıza rağmen, kendisi tesettüre girdikten sonra hac görevini yerine getirmeyi bu kararının da kendisinin tercihi olduğunu bize söyledi. Bu durumda yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Annesi Mısırlı olan Aysun’un bu tercihinin, eski basketbolcu olan ve şimdi öğretmenlik yapan eşi Hakan Özbek ile aralarında gerginlik yarattığı da iddia edildi. Aysun’un tesettür kararı almasında da son bir ay içersinde Çamlıca’da kara çarşaflı bir grup bayanla tanışmasının etkili olduğu da konuşuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!