Bulun bu polisleri

Güncelleme Tarihi:

Bulun bu polisleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2008 07:41

Geçen yıl 1 Mayıs'taki olaylara damgasını vuran olay, Nişantaşı'nda kafede oturan bir vatandaşın çevik kuvvetten sebepsiz yere dayak yemesi olmuştu. Bu yıl da buna benzer olaylar yaşandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü geçen yıl sebepsiz yere güç kullanan polisi bulamamıştı. Aynı sonun yaşanmayacağını umut ederek İstanbul Valisi'ne çağrıda bulunuyoruz: Bulun bu polisleri!..

İlk olay öğlen saatlerinde Şişli’de yaşandı. Her iki olay da Habertürk kameraları tarafından kare kare görüntülendi. Şişli'de polisle göstericiler arasında süren çatışma sırasında üzerlerine tazyikli su sıkılan göstericiler ara sokaklara kaçmaya başladı. Aralarında çok sayıda sivil polis bulunan güvenlik güçleri de göstericileri kovalamaya başladı.
Bu sırada düşen bir kadın gösterici, yerde savunmasız şekilde yatarken önce bazı polislerin coplarının hedefi oldu sonra ise sivil polisten kafasına tekme yedi. 

İkinci olay ise saatler sonra Taksim'de yaşandı. Bir turist çifti olayların yaşandığı çevrede dolaşırken yüzlerinde maskeleri olan polislerin saldırısına uğradı. Habertürk kameralarına yakalanan olayda
/images/100/0x0/55ea4960f018fbb8f876169f
bir polisin ısrarla arkalarından koştuğu turisti copladığı görülürken aynı hareketi diğer bir polisin de sergilediği gözlendi. 

            Â
Haberin Devamı

TAKSİM'DE TURİST ÇİFT İŞTE BÖYLE COPLANDI

Ä°ÅžTE POLÄ°SÄ°N İŞÇİLERE MÃœDAHALE ETTİĞİ ANLARIN VÄ°DEOSU Â

 

POLİS, İŞÇİLERE İŞTE BÖYLE MÜDAHALE ETTİ / FOTO GALERİ

 

SÄ°VÄ°L POLÄ°S ARACINA SALDIRI / FOTO GALERÄ°

 

İŞÇİLER GECEDEN İTİBAREN BEKLEMEYE BAŞLADI. İŞTE FOTOĞRAFLARI

 

İSTANBUL'DA POLİS 1 MAYIS İÇİN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALMAYA BAŞLADI / İŞTE FOTOĞRAFLARI

Ä°ÅžTE ARADA KALAN Ä°STANBULLULAR - FOTO GALERÄ°

VATANDAŞLAR ŞİŞLİ-TAKSİM-OSMANBEY ARASINDA SIKIŞTI - VİDEO

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!