12 yaşında bebeği oldu

Güncelleme Tarihi:

12 yaşında bebeği oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2008 10:18

Karın ağrısı şikayeti ile gittiği doktorda 8,5 aylık hamile olduğu anlaşılan ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki D.R.'ye dayısı V. Y.'nin tecavüz ettiği ortaya çıktı. Annesi ile birlikte yerleştirildiği Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda doğum yapan D.R.'nin bebeğinden alınan kan örneğinin Adli Tıp Kurumu'nda incelenmesi sonucu, yeğenine tecavüz ederek hamile bıraktığı kesinleşen V. Y, izini kaybettirmeye çalıştığı Ardahan'da yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İstanbul Kumkapı'da 28 Ocak 2008 günü ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki D.R., ailesi tarafından karın ağrısı şikayeti ile hastaneye götürülmüş, ancak küçük kızın muayenesinde 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine D.R'nin annesi, savcılığa giderek şikâyetçi olmuştu. Annesi tarafından doktor raporu da sunulan savcıya ifade veren 12 yaşındaki D.R, kendisini kimin hamile bıraktığını bilmediğini söylemişti. Doğum sancısı çeken ve sürekli ağlayan küçük kız, mahkeme kararıyla koruma altına alınmış, annesi ile birlikte İstanbul'da bir kadın sığınma evine yerleştirilmişti. Savcılık kızın kimin tecavüzüne uğradığının anlaşılması için baba C.R'den, dayısı V. Y.'den ve eve sürekli girip çıktığı belirlenen babanın bir arkadaşından DNA testi yapılması için kan örnekleri alınması talimatı vermişti.

 

Haberin Devamı

DOĞUM GERÇEKLEŞTİ

 

Annesi ile birlikte kaldığı sığınma evinde doğum yapan küçük D.R'nin bebeğinden alınan kan örneğinin Adli Tıp Kurumuna gönderilerek incelenmesinin ardından tecavüzcünün dayısı V. Y. olduğu kesinleşti. Adli Tıp Kurumu'ndan savcılığa gönderilen raporun ardından yakalanması için talimat çıkarılan V. Y., olaydan yaklaşık 2,5 ay sonra Ardahan'da bir akrabasının evinde yakalanarak dün gözaltına alındı. Tecavüzcü dayı V. Y'nin Ardahan'da hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!