Yunan damat, nikáhta Türklere hakaret etti

Güncelleme Tarihi:

Yunan damat, nikáhta Türklere hakaret etti
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 06, 2008 02:00

Çılgın Yunan damat nikah salonunda konuklara "Siz kültürsüz Türklersiniz" diye hakaret etti.

Haberin Devamı

Ayvalık’ta Türk kızı Seval Kelebik’e aşık olan Yunan subay Mihalis Kutsakiozis, önceki gün nikáhta, "Türkler babamı öldürdü, anısı önünde saygı duruşunda bulunalım" dedi. Türk gelin salonu terketti. Çılgın Yunan damat konuklara "Siz kültürsüz Türklersiniz" diye hakaret etti.

YUNANİSTAN’ın Midilli Adası’nda görevli 38 yaşındaki subay Mihalis Kutsakiozis, geçen yaz tatil için geldiği Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde 33 yaşındaki Seval Kelebik’le tanışıp aşık oldu. Kelebik’in de bu aşka karşılık vermesi üzerine, çift önceki gün saat nikáh masasına oturdu. Ayvalık Belediyesi Nikáh Salonu’nda saat 14.00’te düzenlenen törenle nikáh kıyıldı. Nikáhtan sonra damat Kutsakiozis, "Geline bir sürpriz yapacağım, ayrılmayın" diyerek salondan çıktı. Yunan damat, bir süre sonra elinde babasına ait olduğunu ileri sürdüğü fotoğrafları bir sehpanın üzerine bırakarak, "Babamı savaş öncesinde Türkler öldürdü. Anısı önünde saygı duruşunda bulunalım" dedi. Bu sözler gelin ve davetlileri şoke etti. Gelin Seval Kelebik, koşarak salondan çıktı. Damat da peşinden koştu. Bir süre sonra salona tek başına dönen damat herkesin gözü önünde parmağındaki alyansını çıkartıp, tekmeyle fırlattı. Bağırıp, çağıran Yunanlı damat ortalığı birbirine kattıktan sonra salondan ayrıldı.
Â
DAVETLÄ°LER ÅžAÅžKIN

Şaşıran davetliler ise "Yunanlı damatın yaptığı büyük bir terbiyesizlik. Türkiye’de Türklere hakaret etme cüretini göstermiştir. Bu affedilir bir şey değil. Kendisini ayıplıyor ve kınıyoruz" dedi. Bazı davetliler Kutsakiozis’in ruh sağlığının da yerinde olmadığını söylediler.

/images/100/0x0/55ea9232f018fbb8f888adc3

Hakarete dayanamadım

EVİNE kapanan Seval Kelebik, damat Kutsakiozis’in fotoğrafların önünde bir nevi ayin yapmak istemesine sinirlendiğini belirterek şöyle konuştu: "Bunu yapmaması gerekirdi. ’Siz kültürsüz, Türklersiniz’ diye hakaret edince salonu terk ettim. Çok şaşkın ve üzüntülüyüm. Bu adamdan derhal boşanacağım" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!