Karayılan’ın adamları ihbar etmiş

Güncelleme Tarihi:

Karayılan’ın adamları ihbar etmiş
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2008 00:00

Terör örgütü PKK’nın Avrupa sorumlusu "Çukurcalı Behzad" kod adlı Nedim Seven’in İtalya’da yakalanmasıyla ilgili sır perdesi aralanıyor.

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve Roma Fiumicino Havaalanı’nda geçen hafta Ermenistan’a gitmek isterken İtalyan güvenlik güçlerince yakalanan örgütün Avrupa sorumlusu Nedim Seven’in üzerinden "Seyfi Ateş" adına düzenlenmiş sahte pasaport çıktı. Üzerinde Danimarka pasaportu bulunan terör örgütünün İtalya sorumlusu olduğu bildirilen Mehmet Yüksel ise serbest bırakıldı. Terörist Nedim Seven ’sahte pasaport’, ’sınır ihlali’ ve ’terör örgütü üyesi’ olmaktan mahkeme önüne çıkarılacak. Seven’in terör örgütünün ’askeri kanat sorumlusu’ olan ve Murat Karayılan’la liderlik kavgasına girişen Suriyeli Fehman Hüseyin’in adamı olduğu bildirildi. Terör uzmanları, Kandil Dağı’nda, ’zehirlenme’ ve ’infaz’ eylemleriyle devam eden Fehman Hüseyin-Murat Karayılan çekişmesinin Avrupa’ya da sıçradığını; Nedim Seven’in de Karayılan’ın adamlarınca ihbar edildiğini savundular.

ROZERİN’İN DOSYASI TAMAM Bu arada, Avusturya’dan Almanya’ya yasadışı yollarla girmeye çalışırken 2 Mart’ta yakalanan teröristbaşı Öcalan’ın sevgilisi ’Rozerin’ kod adlı Ayfer Kaya’nın iade dosyası hazırlandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayı Adalet Bakanlığı’na gönderdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!