Otelde 'Nataşa' skandalı

Güncelleme Tarihi:

Otelde Nataşa skandalı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2008 09:22

Taksim'de bir otelde yer ayırtan Mehmet Alan'ın rezervasyonu "Davetliniz Rus" denilerek kabul edilmedi.

Haberin Devamı

Sabah gazetesinin haberine göre Finans uzmanı Mehmet Alan Antalya'da bir kongrede tanıştığı Natalia Patrekeeva ile kalmak için İstanbul Taksim'deki 4 yıldızlı bir otelde yer ayırttı. Ancak otel görevlileri, acenteyi arayarak Patrekeeva'nın Rus olmasını gerekçe gösterip rezervasyonu kabul etmediklerini bildirdi.

Olaya sert tepki yüzünden ve ayırttığı odada yataklarının ayrı olduğunu anlatan Alan, "Evlenme planı yaptığım kişiye Laleli'ye fuhuşa gelen 'Nataşa' muamelesi yaptılar. Bu ülke turizmine ve kişilik haklarıma karşı utanç verici tavırdır. Turizm Bakanlığı'na şikâyet edeceğim." dedi.

Golden Age Oteli'nin Genel Müdürü Doğan Ezik ise bir iletişimsizlik yaşandığını ve ön büro müdürünün otele gelen bir müşterinin 'Rus bir kişiyle kalınamayacağı' prensibini uyguladığını söyledi. Bir hata yapıldığını kabul eden Ezik şöyle dedi: "Bu bölgedeki hiçbir otel hayat kadınları ile gelenleri kabul etmez. Otelin prensiplerindendir. Mehmet Alan'dan evlilik cüzdanı istendiği ve olmaması nedeni ile rezervasyonun kabul edilmediği tespit edildi. Bundan dolayı kendisinden özür diliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!