82 yaşındaki yaşlı kadına polis sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

82 yaşındaki yaşlı kadına polis sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2009 11:13

ADANA’da çocuklarının sahip çıkmayarak tek başına bıraktığı 82 yaşındaki Elif Güntürk, polis sayesinde huzurevine yerleştirildi.

3 çocuk annesi Elif Güntürk’ü, muhtarlıkta yardım için adını yazdırmaya çalışırken bulan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) ekibi, yaşlı kadına yardımcı olup, başvurusu sonrası ekip otosuyla evine götürdü. Burada Elif Güntürk'ün çocuklarının evlenip gittiklerini kendisine bakmadıkları için de tek başına zor şartlarda yaşadığını söylemesi üzerine, polisler Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri ile irtibata geçti. Polisler, kadının durumunu anlatıp, onun huzurevine yerleştirilmesi konusunda yardım istedi.

Yönetimin onay vermesi ve gerekli prosedürlerin yerine getirilmesinin ardından yaşlı kadın, Huzurevi’ne yerleştirildi. Polis memurlarının yardımı ile Huzurevi’ne giden Güntürk, tek başına yaşamanın çok zor olduğunu, kendisiyle ilgilenen polis memurları sayesinde ömrünün son günlerini rahat geçireceğini söyledi. Çocuklarının kendisi ile ilgilenmediğinden yakınıp, “En son küçük oğlum beni terk etti. Bir başıma kalmıştım. Korkmaya başlamıştım. Allah devletimize zeval vermesin. Polis oğullarım bana sahip çıktı. Şimdi huzurevinde rahat edeceğimi düşünüyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!