Çeteden korkma Erdoğan arkanızda

Güncelleme Tarihi:

Çeteden korkma Erdoğan arkanızda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2007 00:00

2 gün boyunca kapalı kapılar ardında gerçekleştirilen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele toplantısında polise, "Çeteden, kaçakçılıktan, yolsuzluktan korkmayın. Yılanın başını küçükken ezin. Başbakan arkanızda" güvencesi verildi.

POLİS, yolsuzluk, çete, uyuşturucu, silah ve akaryakıt kaçakçılığı ile bilişim suçlarının önlenmesine yönelik 2008 yılı "stratejisini" belirledi. Polis şeflerine, "Yılanın başını küçükken ezin. Korkmayın, Başbakan arkanızda" güvencesi verildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı, 81 ilin KOM Şube Müdürlerini ilk kez Stratejik Araştırmalar Kurulu (SAK) toplantısında bir araya getirdi. KOM müdürleri, Antalya’da 2 gün boyunca kapalı kapılar ardında 2007’deki operasyonların genel değerlendirmesini yaptı ve yeni yılda izlenecek stratejiyi belirledi. KOM Daire Başkanı Ahmet Pek, konuşmasında şu mesajları verdi:

SONUNA KADAR

Başta kamu ihaleleri olmak üzere yolsuzluk konusunda size gelen tüm ihbarları ve bilgileri titizlikle inceleyin. Hiçbir baskıdan çekinmeden, soruşturmalar nereye ve kime uzanıyorsa sonuna kadar gidin. Bu konuda, Sayın Başbakanımız ve Bakanımız arkanızda.

YILANI EZİN

2008’de çetelerle mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek. Artık yerel bazdaki suç örgütleri bölgesel ve ulusal bir yapıya kavuşmadan bitirilecek. Yılanın başını küçükken ezin. Çetelerin, halkı tedirgin etmesine izin vermeyin.

KAYNAĞI KURUT

Bizim ve diğer istihbarat birimlerinin saptamasına göre PKK’nın en önemli gelir kaynaklarından birisi Irak üzerinden yaptığı sigara, çay ve şeker kaçakçılığı. Sigara kaçakçıları ile yeni yılda daha etkin mücadele edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!