Mahalleye göre uygulama

Güncelleme Tarihi:

Mahalleye göre uygulama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2007 00:00

Greens Alışveriş Merkezi’nin Fatih’teki Çapa şubesinde, içki reyonlarının önü beyaz kağıtlarla kapatıldı. Diğer semtlerdeki şubelerde ise böyle bir uygulama görülmedi. Greens Genel Müdürü Bilgin, "Oradaki arkadaşların hatası, kağıtlar kaldırılacak" dedi.

Mahalleye göre uygulama
FATİH
’teki Greens Alışveriş Merkezi’ndeki alkollü içki reyonlarının önü ramazan ayı nedeniyle beyaz kağıtlarla kapatıldı. İsteyen müşterilerin kağıtları kaldırarak içki alabildikleri alışveriş merkezinin yetkilileri önceki ramazan aylarında içki satışı yapılmadığını, fakat bu yıl böyle bir uygulama başlattıklarını söylediler. Bu yıl reyonların önlerinin ramazan nedeniyle kapatılmasına rağmen isteyen müşterilere satış yapıldığını belirten bir yetkili, "Diğer şubelerde de bu uygulama yapılıyor. Her ramazanda reyonların önünü kapatıyoruz" dedi.

Ancak Fatih’teki Greens Alışveriş Merkezi’nin Çapa şubesinin dışında, Mecidiyeköy ve Sultanahmet şubelerinde içki reyonlarının önü kapatılmamıştı. Bakırköy şubesindeki yetkililer ise sadece geçen yıl genel müdürlüğün isteği üzerine içki reyonlarının önünü kapattıklarını söylediler. Alışveriş merkezinin İstanbul’daki diğer 12 şubesindeki yetkililer de, hiçbir zaman içki reyonlarının önünü kapatmadıklarını söylediler.

GENEL MÜDÜR: TAMAMEN ARKADAŞLARIN HATASI

Greens Alışveriş Merkezi Çapa şubesindeki içki reyonlarının önünün mağaza müdürünün inisiyatifiyle kapatıldığını belirten Greens Alışveriş Hizmetleri Genel Müdürü Yavuz Bilgin, şöyle konuştu: "Merkezimizin haberi yoktu. Oradaki arkadaşların hatası. Şubemizle görüşüp gerekli talimatı verdik. İçki reyonlarının önündeki kağıtlar kaldırılacak. Tüm mağazalarımızda ramazanda da içki satışı yapılmaktadır."

Bu açıklamanın ardından akşam saatlerinde içki reyonunu örten káğıtlar kaldırıldı.

Mahalleye göre uygulama
Beyaz káğıtla kapattılar

GREENS Alışveriş Merkezi’nin şubelerindeki uygulama gözden kaçmadı. Fatih Çapa’daki içki reyonunun beyaz kağıtlarla kapatılarak içki şişelerinin saklanmasının tamamen şube yöneticilerinden kaynaklandığı belirtildi. Şişeler saklandığı halde isteyene içki satışı yapılıyor. Mecidiyeköy şubesinde ise birbirinden farklı markalardaki içkiler reyonlara yığılmış halde görülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!