İnanoğlu çifti için özel ekip

Güncelleme Tarihi:

İnanoğlu çifti için özel ekip
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2007 00:00

İlk eşi Nil Pınar İnanoğlu villalarında kafasına sıktığı kurşunla intihar eden, evinde Kalaşnikof tüfek, uyuşturucu bulunan, Jandarma ile çatışıp hapise düşen suç dosyası hayli kabarık Sezer İnanoğlu için, sonunda Ankara Emniyet Müdürlüğü özel bir ekip kurdu.

Son olarak Ankara’da araçlarıyla çarptıkları yayayı yol ortasında kanlar içinde bırakıp ortadan kabyolan Sezer İnanoğlu ve hapishanede evlendiği eşi Mehtap Meral İnanoğlu’nun peşine, bu özel ekip düştü. Belirlenen adreslere çelik yeleklerle operasyon düzenlenleyen, her ipucunu titizlikle değerlendiren özel ekibin içinde, Cinayet Bürosu’nun en deneyimli dedektifleri de bulunuyor.

ABİ ARACI KAÇIRIYORLAR

Polisin kaza tutanaklarında şahit olarak ifade veren E.M.K. ismindeki polis memuru ise, kaza anını şöyle anlattı: "Bir vatandaş, ’Abi bir kadına araba çarptı’ dedi. Kaza yerine giderek, 155’e konuyu bildirdim. Yerde yüzüstü bir kadın yatıyordu. 100 metre ileride ise Mercedes marka bir otomobil vardı. Top sakallı, 1.70 boylarında, esmer tenli, güneş gözlüklü biri indi. ’Abi arabayı eşim kullanıyordu. Şahsı hiç farketmedik. Eşim titriyor, ağlıyor. Ne yapmalıyım?" dedi. ’Aracı olduğu yerden kaldırmayın’ dedim. Daha sonra otomobilin şoför mahallinden 1.60 boylarında, düzgün fizikli, düz uzun koyu renk saçlı, kahverengi sırt dekoltesi olan elbiseli bir bayan indi. ’Abi aracı kaçırıyorlar’ diye bağırıldığını duydum."

POLİSLER KOVALADI

Aracın M. Meral İnanoğlu adına kayıtlı olduğunun tespit edildiği de ifade edilen tutanaklarda, kaza sonrası kaçan otomobili polislerin takip ettiği ancak yakalanamadığına dikkat çekildi. Tutanaklarda, Meral İnanoğlu’nun kazadan 2 saat sonra İstanbul’da yaşayan babasıyla görüştüğüne de yer verildi. Bu bilgi üzerine ifadesine başvurulan baba Feyzi Baykasoğlu, kızının kendisini gizli numaradan aradığını söyleyerek, "Evlendikten sonra beni sadece bir kez ziyaret ettiler. Ankara’da olduklarını biliyordum, ancak olayla ilgili hiçbir bilgim yok" dedi. Sincan Cumhuriyet Savcılığı, M. Meral İnanoğlu’nun yakalandıktan sonra kelepçeli olarak adli makamlara sevk edilmesi talimatı verdi.

Dekolteli düzgün fizikli

Bu özel ekibin elinde bulunan bilgilerden bazıları, görgü şahidi bir polisin verdiği, "Kazadan sonra kahverengi sırt dekolteli, düzgün fizikli bir kadın otomobilden indi" ifadesi ve Meral İnanoğlu’nun babasını aradığı bilgisi. Üç çocuk annesi Nazife Epik’in hayatını kaybettiği kazayla ilgili tutanaklar, Sincan Cumhuriyet Savcılığı’na teslim edildi. Olaya adı karışan ve otomobili kullandığı ileri sürülen Mehtap Meral İnanoğlu ile kaza anında yanında bulunan eşi Sezer İnanoğlu’nun aranmasına devam ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!