Her yere birlikte gideceğiz

Güncelleme Tarihi:

Her yere birlikte gideceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2007 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra yaptığı ilk değerlendirmede, "Biliyorsunuz, biz hep uluslararası etkinliklere, açılışlara sayın Cumhurbaşkanı ile birlikte gitmek isterdik. İnşallah bu dönemde böyle olacak" dedi.

Erdoğan, Gül’ün Cumhurbaşkanlığı için de "Özü sözü bir olacak demiştim, öyle olacak. AK Parti kimliğiyle seçildi, ama o herkesin Cumhurbaşkanı olacak" değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan, oylama sonrasında Genel Kurul’dan çıkarken gazetecilerin, "Sayın kardeşim’ demiştiniz, biraz önce ise ’Sayın Cumhurbaşkanı’ ifadesini kullandınız" hatırlatması üzerine, "Duygularımızı gösteriyor" dedi. Hükümet açısından konulan hedeflerin önemli olduğunu belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

ÇOK OLUMLU OLACAK

Yeni Cumhurbaşkanı ile bu hedeflere yürüyüşümüz ivme kazanacak. Eskiden de çok istemiştik ama Sayın Cumhurbaşkanı ile toplu açılış törenleri ve toplantılarda bir araya gelemedik. Bundan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile açılışlara ve toplantılara birlikte gideceğiz. Bu, çok olumlu bir tablo oluşturacak."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!