Hayrünnisa Hanım’ın tarzı değişmeyecek

Güncelleme Tarihi:

Hayrünnisa Hanım’ın tarzı değişmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2007 02:00

Hayrünnisa Gül’ün Turkish Daily News’e konuşan bir danışmanı, son günlerde basında yer alan, "Hayrünnisa Gül ’First Lady’ olunca giyim tarzı değişecek. Sophia Loren tarzı başörtüsü takacak" haberlerinin doğru olmadığını açıkladı.

"Hayrünnisa Hanım’ın başörtü tarzı da giyim tarzı da değişmeyecek" diyen bu danışman, Atıl Kutoğlu’nun reklam yapmaya çalıştığını vurguladı.

ABDULLAH Gül ’Köşk’e çıkmaya hazırlanırken, eşi Hayrünnisa Gül’ün başörtüsünü modern bir tarza büründüreceği yönündeki spekülasyonlar yalanlandı. Turkish Daily News gazetesine konuyla ilgili açıklama yapan Hayrünisa Gül’ün ismi gizli bir yakın bir arkadaşı, "Bu zamana kadar nasıl giyindiyse öyle giyinecek. Başörtüsü tarzı da kıyafet tarzı da değişmeyecek" diye konuştu.

Hayrünnisa Gül’ün modacı Atıl Kutoğlu ile yalnızca bir kez, 2002’de bir araya geldiğini belirten danışmanı, "Atıl Kutoğlu, Hayrünnisa Gül’ün adını kullanıp reklamını yapmaya çalışıyor. Hayrünnisa Hanım bu iddialardan oldukça rahatsız" ifadesini kullandı.
/images/100/0x0/55ea7624f018fbb8f8817d2c


Aynı kaynak Hayrünnisa Gül’ün gelecek günlerde de Atıl Kutoğlu ile görüşmeyeceğini vurgulayarak, "Ondan şimdiye kadar hiçbirşey talep edilmedi, herhangi bir sipariş de verilmedi. Hayrünisa Hanım Köşk’e çıkınca giyimini değiştireceği haberlerinden çok rahatsız" diye sözlerini sürdürdü.

Türk basınında Haşrünnisa Gül’ün eşinin cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte yeni bir başörtüsü stilini benimseyeceği hatta bunun ünlü oyuncu Sophia Loren’den esintiler taşıyacağı yönünde haberler çıkmıştı.

BBC: Kutoğlu evrim yapacak!

İngİlİz Yayın Kurumu BBC de Hayrünisa Gül’ün Köşk’e çıkınca kıyafet tarzını değiştireceği yönündeki iddiaları haber yaptı. BBC, modacı Atıl Kurtoğlu’nun "Türkiye’nin müstakbel First Lady’si için oluşturacağım tasarımlarla ’mini bir devrim’in fitilini yakacağım" sözlerine yer verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!