Korsanın babası: Zorbalıkla yaptırmışlar!

Güncelleme Tarihi:

Korsanın babası: Zorbalıkla yaptırmışlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2007 22:24

Haberin Devamı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Köseören köyünde çiftçilikle uğraşan baba Halil Doğan Ö, olayın duyulmasının ardından güvenlik güçleri tarafından köyden alınarak, İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada ifadesine başvurulan Halil Doğan Ö, daha sonra emniyet müdürlüğünün arka kapısından çıkarılarak, köyüne götürüldü.

Köyde, uçak kaçırma olayı ile ilgili gazetecilerin sorularını cevaplayan Baba Halil Doğan Ö, olayı televizyondan öğrendiğini ve çok üzüldüğünü belirtti.

Çiftçilikle uğraştığını ve çok istemesine rağmen çocukluğunda eğitim alamadığını belirten baba Halil Doğan Ö, 12 çocuğunun beşincisi olan Mehmet Reşat Ö'yü, 6 yıl önce Girne Amerikan Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne kaydettirdiğini belirtti.

Üniversite son sınıfta öğrenimine devam ettiğini bildiği oğlunun eğitimi tamamlamasını çok istediğini, bu nedenle şu ana kadar yaklaşık 200 bin YTL masraf yaptığını ifade eden Halil Doğan Ö, “Oğlum iyi bir insandır, ciddidir, temiz adamdır. Okulunu çok sever. Böyle işlere girmezdi. Ailemizi de Harran bölgesinde herkes tanır. Biz, Türkiye için canımızı feda ederiz. Ancak oğlumun böyle bir olaya karışması üzücü bir durum. Türkiye için geçmiş olsun” dedi.
Olayı ilk duyduğunda çok utandığını ve “keşke ölüm haberi gelseydi” diye düşündüğünü ifade eden Halil Doğan Ö, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

“Sonra duydum ki, oğluma bu olayı arkadaşları zorbalıkla yaptırmışlar. Ama araştıracağım, bunu oğluma yapana gereken cezayı vereceğim. Tek tesellim yolcuların selametle kurtarılmasıdır. Bu yetkililer açısından başarıdır. Allah'a şükür ediyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!