Çankaya tipi türban tasarımı

Güncelleme Tarihi:

Çankaya tipi türban tasarımı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2007 00:00

Cumhurbaşkanı adayı Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün, eşinin türbanı nedeniyle sıkıntı yaşanıp yaşanmayacağına dair sorulara verdiği, "Bunların gereksiz olduğu kanaatindeyim. Görürsünüz o zaman" yanıtı, Hayrünnisa Gül’ün Köşk’e çıktıktan sonra türbanını stilize edeceği şeklinde değerlendirildi.

Kulislerde, Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde, yakından tanıdığı ünlü modacı Atıl Kutoğlu ile konuyu görüşmek için bir araya gelmesi beklenen Hayrünnisa Hanım’ın, türbanı takış şeklinde yeni bir stil yaratacağı konuşuluyor.

EŞARPTA DESEN KALKACAK

Yakın çevresine göre Hayrünnisa Gül, türbanını şimdiki gibi halk arasında bilinen şekliyle takmayabilecek. Hayrünnisa Hanım bunun yerine, kullanacağı eşarpla göstermeyecek şekilde saçlarını arkada toplayacak ve eşarbın ucu dekoratif biçimde omuzu üzerinden yandan serbest kalacak. Hayrünnisa Hanım’ın yeni stil yaratması durumunda, kullanacağı eşarpta çiçekli desenden vazgeçmeyi düşündüğü, daha sade çizgili desen veya desensiz tek renklere ağırlık
/images/100/0x0/55ea0c70f018fbb8f8672b83
verebileceği belirtiliyor. Hayrünnisa Gül’ün elbise, el çantası ve ayakkabısının da yeni stille uyumlu olmasına da özen gösterilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!