7 yaşındaki çocuk Jet-ski ile dehşet saçtı

Güncelleme Tarihi:

7 yaşındaki çocuk Jet-ski ile dehşet saçtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2009 17:33

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde gizlice jet-ski'ye binen 7 yaşındaki K.A. denizde terör estirdi. Sahilde bulunan jet-ski'yi kaçıran K.A. önce denizde yüzen 42 yaşındaki Hanım Çetin’e çarparak dengesini kaybetti, ardından kayalıklara çarparak durabildi.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Manavgat’ın turistik beldesi Side’de Doğu Plajı'nda ailesiyle birlikte denize giren K.A., Sehem Water Sports’a ait jet-ski'nin anahtarını dün saat 19.00'da gizlice aldı. Jet-ski'yi çalıştırdıktan sonra bağlı bulunduğu ipi koparan ve hızla uzaklaşan K.A. denizde bulunanların arasından geçerek tehlike saçtı. Denizde yüzen Hanım Çetin’e çarpan küçük çocuk, hızını alamayarak sahilde bulunan kayalığa çarparak durabildi. Çarpma sonucu karaya fırlayan K.A. yaralı olarak ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yoğun bakımda tedavi edilen K.A'nın hayati tehlikesi bulunmuyor. Çarpma sonucu yaralanan ve Özel Sevgi Hastanesi'ne götürülen Hanım Çetin’in sağlık durumunun da iyi olduğu belirtildi.

Olayın olduğu sırada beldede tatil yapan Dr. Ertan Çağlar, denizde yaşanan jet-ski kazasını DHA'ya anlattı. Çağlar, “Dün akşam saat 19.00 sıralarında otel önünde bir çocuğun jet-ski ile kalabalığın içine daldığını gördük. Çocuk denizin içinde zigzaglar çizdikten sonra bir kadına çarptı. Kadın bir anda kanlar içinde kalırken, hızını alamayan çocuk bir başka otelin önündeki kayalıklara çarparak kumsala savruldu. Son olarak olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kadın ve çocuğu hastaneye kaldırıdığını gördük” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!