7 binden fazla doktor bir arada

Güncelleme Tarihi:

7 binden fazla doktor bir arada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2011 17:33

Doktorsitesi.com, 600.000’den fazla kayıtlı üyesini, 7.000’i aşkın diplomalı doktor ve diş hekimiyle buluşturuyor.

Haberin Devamı

Her ay ortalama 2.500.000 kişinin ziyaret ettiği siteye ücretsiz üye olarak siz de doktorlar tarafından hazırlanan makaleleri inceleyebilir, sağlık hakkında merak ettiğiniz soruları üye doktorlara sorabilir ve sizin için en uygun doktoru bulabilirsiniz.

Türkiye’nin en büyük online sağlık platformu Doktorsitesi.com, bugün itibariyle üyelerine 7.000’den fazla diplomalı üye doktor ve diş hekimine ulaşma imkanı sunuyor. 600.000’i aşan kayıtlı üyesi bulunan site, Türkiye’nin en güvenilir sağlık bilgi platformu olma vizyonuyla hareket ediyor.

Sitede Genel Sağlık, Kadın Sağlığı, Erkek Sağlığı, Çocuk Sağlığı, Güzellik ve Estetik kategorileri altında siteye kayıtlı diplomalı doktorların makaleleri yayımlanıyor. Bu yayınlanan makalelerin kesinlikle alıntı olmadığını, her birinin doktorların kendileri tarafından hazırlanmış orijinal içeriğe sahip olduğunu ayrıca belirtmekte fayda var.

Haberin Devamı

Sitenin ziyaretçileri doktorların iletişim bilgilerine de ulaşabiliyor, sordukları soruların yanıtlarını kısa süreler içinde alabiliyorlar. Kendi bünyesinde iki kişinin hizmet verdiği bir çağrı merkezi de barındıran sitede ayrıca zaman aşımına (1 hafta) uğrayan soruların cevaplanması için de özel bir doktor çalışıyor.

200.000’i 2010 yılında olmak üzere, Doktorsitesi.com üzerinde site üyeleri tarafından yöneltilmiş 450.000’den fazla soru bugüne dek doktorlar tarafında yanıtlanmış bulunuyor. Bugün itibariyle de Dsiteye günde 1.000’in üzerinde soru gelmeye devam ediyor. Bu özelliğiyle de Doktorsitesi.com sağlık alanında farklı bir noktada bulunuyor.

Ziyaretçiler sitede doktorlar tarafından çekilen videoları da izleme fırsatı buluyorlar. Hem doktorlar hem hastalar kendi aralarında networking yapabiliyor hem de hastalar doktorlardan online randevu alabiliyorlar. Ayda 2.500.000 tekil ziyaretçisi bulunan Doktorsitesi.com üzerinden sadece Aralık 2010’da online randevu alan ziyaretçi sayısı yaklaşık 1.000 kişiye ulaşmış bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!