7 aylık bebeğin şanssızlığı

Güncelleme Tarihi:

7 aylık bebeğin şanssızlığı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2005 11:45

Karaman'da 7 aylık doğan bebek, sevkedildiği Konya Numune Hastanesi'ne 4 ambulans değiştirip, bir de kaza geçirdikten sonra getirilebildi.

Haberin Devamı

Kazım Karabekir'de yaşayan Pervin Özcan, gece yarısından sonra bir sağlık ocağında erken doğum yaparak 7 aylık bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Erken doğması nedeniyle kuvöze alınması gereken bebek, Karaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ambulansla Karaman'a götürülen bebek imkansızlıklar nedeniyle bu kez de Konya'ya sevk edildi.  Bebeği Konya'ya götüren ambulans, Konya'nın Güneysınır İlçesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkarak yan yattı.
  
KUVÖZ PARÇALANDI, BEBEK KURTULDU
  
Ambulansın kaza yapması üzerine bebeğin içinde bulunduğu kuvöz parçalandı, ancak bebek kazadan yara almadan kurtuldu.
Daha sonra Konya'dan istenen ambulans da Güneysınır'dan bebeği almaya giderken, Konya'nın Çumra İlçesi yakınlarında yoldan çıkarak devrildi.

Haberin Devamı

Son olarak Karaman'dan başka bir ambulans bebeği kurtarmak için yola çıktı. İçinde kuvöz bulunmayan ambulans, bebeği Konya Numune Hastanesi'ne güçlükle ulaştırılabildi. Minik kız, çocuk servisinde kuvöze alındı.

Baba Mustafa Özcan, yaşadıklarına inanamadıklarını ifade ederek, ”Küçük kızım, gözlerini dünyaya açar açmaz sorunlarla karşılaştı. Henüz hayatındaki ilk dakikaları yaşarken trafik kazası geçirdi. Konya'ya 4 ambulansla ancak getirilen kızımın sağlık durumunun iyi olması, yaşanan aksilikleri biraz olsun unutturdu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!