GATA, spiker Arıkan’ın eski eşi için inceleme başlattı

Güncelleme Tarihi:

GATA, spiker Arıkan’ın eski eşi için inceleme başlattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2007 00:00

GATA, TRT 1’in ana haber sunucusu Fulin Arıkan’ın eski eşi ortopedi uzmanı Kıdemli Albay Kaan Erler hakkında inceleme başlattı. Eski eşinin iç çamaşırlı fotoğraflarını internet sitelerine verdiği iddia edilen Erler hakkındaki incelemeye gerekçe olarak "Silahlı Kuvvetler’in itibarını sarsacak şekilde ahlak dışı harekette bulunmak" gösterildi.

GÜLHANE Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı, TRT 1’in ana haber bülteni sunucusu Fulin Arıkan’ın iç çamaşırlarıyla çekilmiş fotoğraflarını internet sitelerine verdiği iddia edilen eski eşi ortopedi uzmanı, Kıdemli Albay Kaan Erler hakkında inceleme başlattı. Buna gerekçe olarak "Silahlı Kuvvetler’in itibarını sarsacak şekilde ahlak dışı harekette bulunmak" gösterildi. Hazırlanacak rapor, GATA Komutanlığı’na teslim edilecek. Daha sonra oluşturulacak kurul, inceleme raporunun sonucuna göre bir karar verecek.

Fulin Arıkan, konuyla ilgili olarak Hürriyet’e "Bir tahkikat başlatıldı. Konuşmam hiçbir şekilde doğru olmaz. Tüm meslektaşlarımdan bu konuda saygı ve anlayış bekliyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde fotoğraflarının internet ortamında yayılması üzerine şoke olan Fulin Arıkan, zor günler geçirmiş ve ekrandan bir süre uzak kalmayı tercih etmişti. Arıkan, skandalla ilgili olarak eski eşi Kaan Erler’i suçlamış ve savcılığa başvuracağını söylemişti.

EN AĞIR CEZA

TRT 1’in ana haber spikeri Fulin Arıkan, iç çamaşırlı fotoğrafları için şunları söylemişti: "Bu, başıma gelebilecek en büyük felaket. Ben buna layık bir insan değilim. En büyük hatam bu adamla evlenmek oldu. Bir kadın olarak onun en ağır biçimde cezalandırılmasını istiyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!