Seda’yı vurup intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Seda’yı vurup intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2007 00:00

Evlilik hazırlığı yaparken "Ayrılalım" diyen Seda Soykan’ı sokak ortasında başından kurşunlayan 3 yıllık sevgilisi, daha sonra tabancasını kendi çenesine dayayıp tetiği çekti.

SEFAKÖY’de bir inşaat firmasında çalışan 25 yaşındaki Pınar Seda Soykan, 3 yıldır birlikte olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı 27 yaşındaki Ethem Sun’dan ayrılmak istedi. Sun, dün sabah Bahçelievler’deki evinden çıkarak, Pınar Seda Soykan’ın Sefaköy Tevfikbey Mahallesi, Hoş Sokak’taki evinin önüne gitti.

Yolunu kesti

Saat 08.30 sıralarında işe gitmek için evden çıkan Soykan’ın önünü kesen Ethem Sun, ayrılmak istemediğini söyledi. Ancak Pınar Seda Soykan’ı bir türlü kararından vazgeçiremedi. Tartışma sırasında Ethem Sun, üzerinde bulunan ruhsatsız tabancayı çıkararak sevgilisinin kafasına bir el ateş etti. Daha sonra silahı çenesinin altına dayayan çılgın aşık bir kez daha tetiğe bastı. Sun, olay yerinden hayatını kaybederken, ağır yaralanan sevgilisi Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı.

Makineye bağlandı

Hemen yoğun bakıma alınan Soykan’ın beyin ölümünün gerçekleştiği ve makineye bağlı yaşadığı belirtildi. Bir görgü tanığı, Ethem Sun’un sabah erken saatte gelip sokağın başında beklediğini ve Pınar Seda Soykan evden çıkınca önünü kestiğini belirterek, "Biraz tartıştılar, sonra silahı çıkarıp kızı kafasından vurdu. Birkaç metre uzaklaşıp tekrar geri geldi. Bu kez kendi kafasına sıktı" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!