65'i kutladı

Güncelleme Tarihi:

65i kutladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2019 08:30

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan dün 65 yaşına bastı. Giresun ve Erzincan mitingleri için Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere eşi Emine Erdoğan’la evinden çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yaşını ilk kutlayan, evinin önünde bekleyen bir grup vatandaş ve gazeteciler oldu.

Haberin Devamı

Erdoğan, elinde pastayla kendisini bekleyen vatandaşları görünce aracından inerek, üzerinde fotoğrafının bulunduğu doğum günü pastasını aldı. Gazetecilere ve vatandaşlara çikolata ikram eden Erdoğan, “Her canlı doğar büyür gelişir ölür. Biz de her canlı gibi böyle bir süreci yaşadık yaşıyoruz. Ve gerek ilmi noktada gerekse siyasette attığımız adımlarla tüm milletimize insanlığa hizmet etmenin gayreti içinde olduk. Şimdi bu serüven böyle devam ederken 65’i de yakaladık. Allah milletimize ülkemize hizmet yolunda bizlere ömrü verdikçe, biz de devam edeceğiz” dedi.

65i kutladı

PUTİN’DEN TELEFON

Erdoğan, daha sonra Atatürk Havalimanı’nda Devlet Konuk Evi’ne geçerek orada kendisini bekleyen ve aralarında Orhan Gencebay, Emel Sayın, Muazzez Ersoy, Ahmet Özhan, Murat Dalkılıç, Okay Temiz ve Hasan Kaçan’ın da olduğu bir grup sanatçıyla doğum gününü kutladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Erdoğan’ı telefonla arayarak doğum gününü kutladı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!