Cumhurbaşkanının damadı CHP adayı

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanının damadı CHP adayı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2007 00:58

Milletvekili adayı olmak amacıyla kamu görevlilerine istifa etmeleri için tanınan süre dün akşam sona ererken, bürokrasi de istifa yağmuru yaşandı.

Haberin Devamı

Başbakanlık ikisi eski, biri de mevcut olmak üzere üç müsteşarını, adaylık için kaybetti. Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer, beklendiği gibi AKP'den aday olmak için istifa ederken, Bülent Ecevit döneminin müsteşarı Füsun Koroğlu ve Abdullah Gül döneminin müsteşarı Fikret Üçcan'ın tercihi MHP oldu.

SEZER'İN DAMADI CHP ADAYI

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in damadı Mustafa Kemal Kısacıklıoğlu da Eximbank Genel Müdürlüğü'ndeki görevinden dün istifa etti. Kısacıklıoğlu'nun CHP'den aday adayı olması bekleniyor. Sezer'in, büyük kızı Zeynep ile evli olan Mustafa Kemal Kısacıklıoğlu eşi gibi Eximbank'ta çalışıyor. 1959 doğumlu olan Kısacıklıoğlu, 1984 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF) İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Eximbank'a 1986 yılında giren Kısacıklıoğlu 21 yıldır burada görev yapıyor.

Haberin Devamı

KÖŞK BÜROKRASİSİNDEN TEK ADAY

Çankaya Köşk'ünün tek adayı ise Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Serim'in Özel Kalem Müdürü İbrahim Uysal oldu. Uysal, CHP'den aday olmak için görevinden ayrıldı. Vali ve emniyet kökenli bürokratlar, adaylık için MHP'yi, icracı bakanlıklarda görev yapan bürokratlar ise AKP'yi tercih ettiler. Adalet Bakanlığı'ndan adaylık için tek bir istifa bile olmazken Milli Eğitim Bakanlığı ise istifalarda birinci sırada yer aldı.

MAHKUMİYETİ OLAN MÜSTEŞAR

Yargı kararlarını uygulamadığı gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş yargı kararları bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Necat Birinci de AKP'den aday olmak için istifa etti. Görevden ayrılan bir diğer isim ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Mustafa İsen oldu. DSİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu da beklendiği gibi AKP'den aday olmak istifa etti. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Rüstem Zeydan, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Nuri Uslu ile ÇED Genel Müdürü Osman Tüzün de AKP'den aday olabilmek için görevden ayrıldı.

28 ŞUBAT'IN VALİSİ

Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Özgün Ökmen DP'den, diğer yardımcı Mustafa Çetin ise AKP'den aday olmak için istifa etti. Çetin, tarikat bağlantısı olduğu gerekçesiyle 28 Şubat sürecinde görevinden alınan valiler arasında bulunuyordu. Bu nedenle Sezer de müsteşar yardımcılığını onaylamadığı için bu görevi vekaleten yürütüyordu.

Haberin Devamı

TBMM GENEL SEKRETERİ DP ADAYI TBMM

Genel Sekreteri Rauf Bozkurt, DP'den aday olmak için 38 yıllık mesleğine veda etti. TBMM'de yasama uzmanı, Kanunlar Kararlar Daire Başkanı ve genel sekreter olarak görev yapan Bozkurt, daha önce de DYP'den aday adayı olmuştu. Bozkurt, TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın da hukuk fakültesinden sınıf arkadaşı. Meclis'te Daire Başkanı olan Nedim Küçükel ve bir süre önce Arınç'ın danışmanlığına getirilen Fatih Uğurlu da AKP'den aday olma için istifa etti.

ÜNLÜ ADAYLAR

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu ile Devlet Tiyatroları'nda uzun yıllar oyuncu ve rejisör olarak görev yapan Ensar Kılıç ise MHP adaylığı için istifa etti.

Haberin Devamı

FINDIK MAĞDURU

Ordu’da hükümet aleyhine düzenlenen fındık mitinginden sonra Başbakanın talimatıyla görevden alınarak merkeze çekilen Emniyet Müdürü Rıdvan Güler'n de adaylık için MHP'yi tercih etti.

AKP ADAY ADAYLARI

* MEB İlköğretim Genel Müdürü Yüksel Özden,

* MEB Müsteşar Yardımcısı Cemal Taşar,

* MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Kerem Altun,

* MEB Yatırım ve Tesisler Daire Başkanı Abdulsamet Aslan,

* Sağlık Bakanlığı Basın Müşaviri Osman Güzelgöz,

* Ulaştırma Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Akif Şam,

* Ulaştırma Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Ahmet Ataşcı,

* Etik Kurul Başkanı Mehmet Sağlam,

* Başbakanlık Acil Durum Genel Müdürü Hasan İpek,

* Başbakanlık İnsan Hakları Kurulu Başkanı Hasan Tahsin Fendoğlu

Haberin Devamı

* Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Necdet Ünüvar,

* Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ulvi Saran ve Cihanser Erel,

* Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Nizamettin Ekinci,

* Hazine Başkontrolörü Yaşar Akgün.

MHP ADAY ADAYLARI

* Bir döneme damgasını vuran siyasetçilerden Osman Bölükbaşının oğlu Büyükelçi Deniz Bölükbaşı,

* Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Savaş Bozdağ,

* Tunceli Valisi Mustafa Erkal,

* Merkez Valisi Behiç Çelik

* Kilis eski Valisi Aslan Kütükçü,

* Sakarya Vali Yardımcısı Mesut Yılmaz,

* İstanbul eski Emniyet Müdürü ve halen merkez valiliği görevinde bulunan Hasan Özdemir,

* Ankara eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral,

Haberin Devamı

* SSK Teftiş Kurulu Başkanı Fahrettin Oğuz Tor,

* MEB Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Veli Kılıç,

* MEB Başmüfettişi Tevfik Yıldırım,

* MEB Başmüfettişi Osman Dağ,

* MEB Okulöncesi Genel Müdür Yardımcısı Osman Çolak,

* Gümrük Müsteşarlığı Daire Başkanlarından Adnan Öcal,

* Merkez Valisi Mustafa Yiğit,

* Mülkiye Başmüfettişi Murat Özgan,

* Sağlık Bakanlığı Müşaviri Hacı Çelik,

* TMO eski Genel Müdürü Mevlüt Karakaya,

* BDDK eski üyesi Kemal Çevik,

* TRT Ankara Radyosu Müdür Yardımcısı İsa Yaşar Tezel,

* Maliye Bakanlığı Daire Başkanlarından Namık Kemal Uyanık,

* Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Erkan Akçay,

* Adana Vergi Dairesi Başkanı Fatih Acar,

* Hazine Müsteşarlığı Moskova Ekonomi Müşaviri Kenan Şahin.

DP ADAY ADAYLARI

* MEB Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Ar-Ge Daire Başkanı Yavuz Erbaş,

* MEB Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey,

* SPK eski Başkanı Doğan Cansızlar,

* Ulaştırma Bakanlığı İdari İşler Başkanı Yunus Çağlayan,

* Kütahya Emniyet Müdürü Coşkun Hayal,

* Özelleştirme İdaresi Uzmanı İsmail Avşar, Şükrü Doğan, Yusuf Yetim,

* Maliye Müfettişi Bilal Yüce,

* Gelir İdaresi Başkanlığı Müşaviri Fazıl Aydın.

CHP ADAY ADAYLARI

* Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Yusuf Kenan Doğan,

* Düzce Valisi Halil Nimetoğlu,

* Merkez Valisi Mehmet Ali Türker,

* Menemen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Saygı,

* Trabzon eski valisi Adil Yazar,

* Hazine Müsteşarlığı Müşaviri Aynur Ataklı.

GENÇ PARTİ ADAY ADAYLARI

* Yargıtay Genel Sekreteri Uğur İbrahimhakkıoğlu.

BAKANLIKLARDAN İSTİFALAR

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
       
Düzce Valisi İ. Halil Nimetoğlu, Merkez Valileri İsmail Fırat, Osman  Acar, Fikret Güven, Adil Yazar, Mülkiye Başmüfettişleri Bülent Savur,  Cem Toker, Nuri Yaman, Hukuk Müşaviri Mehmet Erdoğan, Yatağan Kaymakamı  Şeyhmus Günaydın, Büyükçekmece Kaymakamı Hayrettin Altunok, Küçükçekmece  Kaymakamı Hacı Osman Ebiloğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu,  Ankara Vali Yardımcıları Hüseyin Ece, Faruk Işık, Çankırı Vali  Yardımcısı Hakan Kübalı, Denizli Vali Yardımcısı İsmail Akyol, Manisa  Vali Yardımcısı Ramazan Urgancıoğlu, Bakanlık Müşavirleri Süleyman  Tomas, Yetgin Çavdar, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı  Levent Pusatlıoğlu ve Dernekler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet  Şahin.

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Aslan, Giresun Emniyet Müdürü Ahmet  Tekin Akın, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Rıdvan Güler, 1. Sınıf Emniyet  Müdürü Nurullah Bülbül, 1. Sınıf Emniyet Müdürü İrfan Bayar, 1. Sınıf  Emniyet Müdürü Ziya Kılıç, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ali İnce, 1. Sınıf  Emniyet Müdürü Sebahattin Özel, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Bahri Gürbüz, 1.  Sınıf Emniyet Müdürü Sırrı Oğuz, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sabri Uzun, 3.  Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Saygı, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Yusuf  Güngör, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, Emniyet Amiri Alpaslan  Gürgenç, Emniyet Amiri Koray Mangtay, Emniyet Amiri Feramuz Erdin,  Emniyet Amiri Bayram Aykan, Başkomiser Bekir Yavaş, Komiser Osman Kavun,  polis memuru Muktedir Uçan, polis memuru Kazım Hundaroğulları, polis  memuru Mehmet Vural, polis memuru Tuğrul Yastı, polis memuru M. Zeki  Kaya, doktor Birol Şahin. Bu arada, daha önce görevinden istifa edeceği bildirilen Ankara Emniyet  Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman  Yılmaz'ın görevinden ayrılmadığı öğrenildi.
       
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
       
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Cemal Taşar ve Cumali  Demirtaş, Bakanlık Müşaviri Ahmet Gül, Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü  Ömer Balıbey, Ortaöğretim Kurumları Genel Müdürü Kerem Altun, İlköğretim  Genel Müdürü Yüksel Özden, Kız Teknik Öğretim Genel Müdür Yardımcısı  Mücella Temel, Ticaret ve Turizm Genel Müdür Yardımcısı Kenan Ünal, Okul  Öncesi Genel Müdür Yardımcısı Osman Çolak, Ortaöğretim Genel Müdür  Yardımcısı Mehmet Bahçecik, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Nurettin  Konaklı, Yatırımlar ve Tesisler Daire Başkanı Abdussamet Arslan, Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Ar-Ge Daire Başkanı Yavuz Erbaş, Personel  Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Soylu, İlköğretim Genel Müdürlüğü  Şube Müdürü Reyhan Gazel, Projeler ve Koordinasyon Merkez Başkan  Yardımcısı Mehmet Ülker, Başmüfettişler Tevfik Yıldırım ve Osman Dağ,  Talim Terbiye Kurulu üyeleri Veli Kılıç ve Zübeyir Yılmaz, Ankara İl  Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çayır,  Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Çankaya Şube Müdürü Ömer Altınyüzük,  Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişi Necmettin Şimşek, Erkek  Teknik Öğretim Yatırım Şube Müdürü Mehmet Ali Adak, Kırıkkale İl Milli  Eğitim Müdürü Mahmut Zengin, İlköğretim Genel Müdürlüğü uzmanı İhsan  Temel, Bakanlık memuru Emine Topdal.
       
SAĞLIK BAKANLIĞI
       
Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Necdet Ünüvar da milletvekilliği adaylığı  için görevinden istifa etti.
Sağlık Bakanlığı'ndaki görevlerinden ayrılan diğer kamu görevlileri ise  şöyle:

“Müsteşar Yardımcıları Cihanser Erel ve Ulvi Saran, Personel Genel  Müdür Yardımcısı Nizamettin Ekinci, Adana Devlet Hastanesi eski  Başhekimi Mehmet Bayrak, Numune Hastanesi eski Başhekimi Mehmet Ali Ün,  Çukurova Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimi İlyas Acar,  Çukurova Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı  Doç. Dr. Türkan Cengiz Yılmaz, Çukurova Devlet Hastanesi Başhekim  Yardımcısı Mehmet Ardıç, Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Kılınç,  Siirt İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi  Op. Dr. Nihat Yüce, Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Op. Dr. Mahmut Haydar  Ustaoğlu, Sincan Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Ankara eski İl  Sağlık Müdürü Op. Dr. Şefik Erşan, Bakan Müşaviri, Eski Personel Genel  Müdürü Hacı Çelik, Bursa Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Hüsnü Serdar,  Uşak Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Şuayip Başyiğit, Balıkesir İl Sağlık  Müdürü Mehmet Çalışkan, Burdur İl Sağlık Müdürü Hüseyin Özeren, Uşak  Devlet Hastanesinden Uzm. Dr. Metin Savaş Deniz, Elazığ Türk Sağlık-Sen  Genel Başkanı Raşit Kılıç, Adıyaman Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Hacı  Mehmet Seven, İzmir Türk Sağlık Sen 2 No'lu Şube Başkanı Dr. Cengiz  Tunç, Gölbaşı Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ziya Bayram, Haydarpaşa Numune  Hastanesi Psikiyatri Bölüm Başkanı Yalçın Güzelhan, Ankara Numune Eğitim  ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi bölümünden Ramazan Erkin Ünlü.”
       
ULAŞTIRMA BAKANLIĞI
       

Ulaştırma Bakanlığı'nda Bakanlık Müşaviri Hasan İpek, Basın ve Halkla  İlişkiler Müşaviri Mehmet Akif Şam, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı  Yunus Çağlayan, Bakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Ahmet Ataşçı da  milletvekili genel seçiminde aday olmak için görevinden ayrıldı. Bakanlığa bağlı kuruluşlardan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel  Müdürlüğünde Hukuk Müşaviri ve eski Milliyetçi Çalışma Partisi Genel  Başkanı Ali Koç da istifa eden bakanlık personeli arasında yer aldı.Telekomünikasyon Kurumu'nda ise Başkan Yardımcısı Esat Çıplak ile  Telekomünikasyon Kurulu Üyesi Hüseyin Ediz görevlerinden ayrıldılar.TCDD Genel Müdürlüğünde, Çankırı Makas Fabrikası Müdürü Yıldıray Sezen,  Genel Müdürlük müşavirleri Coşkun Arık ve Nizamettin Arslan, Dış  İlişkiler Dairesi Başkanı Şerafettin Deniz, Şube Müdürü Ahmet Kale,  Daire Başkan Yardımcıları Mustafa Albayrak ve Ruhi Tarhan da  görevlerinden istifa ettiler.
       
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
       
Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürü  Selahattin Ertaş, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre  Bilgili, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Tabur, Kültür ve  Turizm Bakanlığı Müşaviri Mustafa Paşalıoğlu, Devlet Tiyatroları  Rejisörü Ensar Kılıç, Şinasi Sahnesi İdare Müdürü Oğuz Budak, Kültür ve  Turizm Bakanlığında memur Mehmet Dalar, Uzman Sami Kumser, araştırmacı  Suna Bayram, İzmir Müze Müdürlüğünden arkeolog Musa Ülker, İstanbul İl  Kültür ve Turizm Müdürlüğü uzmanı Mustafa Taşçı da milletvekili adaylığı  için bulundukları görevlerden ayrıldı.
       
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
       
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Şenol Aydın, SGK Primsiz  Ödemeler Genel Müdürü Saner Güngör, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri  Hilmi Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uzmanı Kazım Yılmaz,  Almatı Büyükelçiliği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Özer Özcan, İş  Teftiş Kurulu Başkanlığı Baş İş Müfettişleri Mustafa Elgörmüş, Hakkı  Güngör Gürbüz, Erdoğan Şeker, Mehmet Gevher, Naci Büyür, Seyfettin  Beysülen, Ekrem Özkıran, Necati Kayhan ve bakanlık Hukuk Müşavirliği  Araştırmacısı Gül Fatma Akar da milletvekilliği için istifa etti.Tüm-Bel Sen Genel Genel Başkanı Vicdan Baykara, Tarım Orkam-Sen Genel  Başkanı Sezai Kaya, Genel Sekreter Gökhan Günaydın, Genel Örgütlenme  Sekreteri Şükrü Durmuş, Eğitim-Sen Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ali  Berberoğlu da görevden ayrıldı.
       
EKONOMİYLE İLGİLİ BAKANLIKLAR
       
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Ali Eroğlu, Ramazan  Kadak, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bekir Ulubaş,  TEDGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan, Enerji Bakanlığı  Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, Gelir İdaresi Başkanlığı Daire  Başkanlarından Dr. Fazıl Aydın, Maliye Bakanlığı Gelirler Başkontrolörü  Ramazan Uysal, Hazine Müsteşarlığı Müşaviri Aynur Ataklı, Sanayi  Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Vekili Adnan Delikurt, Esnaf ve  Sanatkarlar Genel Müdürü İbrahim Kısacık, Sanayi Araştırma ve Geliştirme  Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Fidan, Ölçüler ve  Standartlar Genel Müdürlüğünde Araştırmacı Fahrettin Özalp, İstanbul  Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğünde Mühendis Rahmi Yüce, İstanbul Sanayi  ve Ticaret Müdürlüğünde Memur Satılmış Torun, Sanayi Araştırma ve  Geliştirme Genel Müdürlüğünde Mühendis İskender Yılmaz, Teşkilatlandırma  Genel Müdürlüğünde Uzman Süleyman Şentürk, Teşkilatlandırma Genel  Müdürlüğünde Başkontrolör Ünsal Artur, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı  Müşaviri Hikmet Yılmaz, Hukuk Müşaviri Adnan Özen, Sanayi ve Ticaret  Bakanlığı Müşaviri İsrafil Çelik, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması  Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Ahmet Uslu, Kars Sanayi ve Ticaret İl  Müdürlüğünde Şube Müdürü Abdullah Topçu, Ölçüler ve Standartlar Genel  Müdürlüğünde Şube Müdürü Ahmet Demir, Bursa Sanayi ve Ticaret İl Müdürü  Mahmut İnan, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri Necmettin Karakuş,  İstanbul Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğünde Araştırmacı Demir İnal da  milletvekili adaylığı için istifa ettiler.
       
DİĞER BAKANLIKLAR

Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Nuri Uslu ve Mustafa  Öztürk, Çevre ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü, Çevre ve Orman  Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Tülay Çağlayan Özlü, Kamu Görevlileri Etik  Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam da milletvekili adayları arasında  yer aldı.

Ankara 9. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Kerim Yılmaz, Ankara 1. Ağır Ceza  Mahkemesi Hakim üyesi Mehmet Tucuk, 3. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi M.  Selim Kaya, 3. Çocuk Mahkemesi Hakimi Feridun Bahşi de milletvekili  adaylığı için görevlerinden ayrıldılar.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDE 5, BÜYÜKŞEHİR'DE 14 İSTİFA
       
Genel seçimlerde milletvekili adaylığı  için İstanbul'da kamu kurumlarından 19 kişi istifa dilekçesini verdi.

İstanbul Valiliğine istifa dilekçesi  verenler şunlar:

“Büyükçekmece Kaymakamı Hayrettin Altınok, Küçükçekmece Kaymakamı Osman  Ebiloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Eyüp İlçe Tarım  Müdürü Hikmet Karaçay ve İstanbul Valiliği İnsan Hakları Masası Başkanı  Avukat Vildan Yirmibeşoğlu.”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına  istifa dilekçesini veren çalışanlar da şunlar:

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Rafet  Bozdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Prof. Dr.  Erman Tuncer, Strateji Planlama Müdürlüğü mühendisi Mihmail Mangan, Kent  Orkestrası Müdürlüğü personeli İbrahim Söylemez, 1. Hukuk  Müşavirliğinden avukat Şakir Özbek ve Mustafa Yılmaz, Stratejik Planlama  Müdürlüğünden mühendis İbrahim Karagöz, Yol Bakım Onarım Müdürlüğünde  şef olan Ömer Döngeloğlu, Zabıta Daire Başkanlığında zabıta memuru olan  Hikmet Bucak, Kültür ve Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı Şube Müdürü Halil  İbrahim Perçinkaya, İtfaiye Daire Başkanlığında itfaiye eri Mehmet Nasuh  Özdemir, Ulaşım Planlama Müdürlüğünden mühendis İsmail Gürol Uğurlu,  Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Mazak ve Ulaşım  Koordinasyon Şube Müdürü Özkan Eker.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!